FOLK PEVAČU ZAPLENJENA IMOVINA, UTAJIO 1.5 MILIONA EVRA! Skandal neviđenih razmera, spominje se i pranje novca! 16:55 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠABAN SA NJIM NIJE PRIČAO 25 GODINA Isplivala tajna duga skoro tri decenije, bili su najbolji drugovi, a jedno je misterija 09:56 Vip 0
Alo/Đ.M, Aca Lukas posetio štićenike Zavoda Pazarić: Pevali zajedno, pa poklonili pevaču tortu s njegovim likom 15:27 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE PEVAČA SA FOTOGRAFIJE? Jugoslovenke su ludele za njim, a on se nije osećao kao zavodnik, evo kako danas izgleda (FOTO) 18:08
Kurir/Alo/Đ.M. VELIKA ISPOVEST FOLK PEVAČA! Progovorio o nepoznatim detaljima iz svog života, supruzi, a onda se prisetio nesvakidašnje situacije na aerodromu 15:10 Vip 0
Ekspres/Alo/A.J. VARAM MARTU SA MLAĐIM DEVOJKAMA! Mile Kitić šokirao priznanjem, pevač priznao da je Savićeva upućena u sve, a onda se dotakao njenih ljubavnika! 11:50 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. JEDEM HLEB I MLEKO TRI DANA! Folker na rubu egzistencije, ostao bez penzije i nema pare da kupi lekove: Pre bih umro nego tražio od Šaulića pare! 14:21 Vip 3
Republika/Alo/Đ.M. UNIŠTILA IH JE DROGA, A MENE KOCKA! Ljuba Aličić izneo šokantne detalje u javnost, upleo i dvojicu svojih kolega, a tu se nije zaustavio! 10:02 Vip 1
Alo/I.G. NISAM HTELA DA SE UDAM ZA TOMU! Ovo sigurno niste znali o udovici poznatog pevača! 11:05 Vip 0
Alo.rs/D. I. JA KAO DA SAM ALEN DELON Aca Lukas tvrdi da ga devojke spopadaju, a potom otkrio da li je zauzet! 17:46 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. NE DOZVOLJAVAJU MU IZLAZAK IZ ZEMLJE?! Darko Lazić trenutno prolazi kroz veliku dramu na aerodromu u Beogradu! 09:16 Vip 2
Star/Kurir/Alo/Đ.M. IMA ZAMAK OD PREKO MILIONA EVRA, A ISTINA JE DRUGAČIJA! Miloš Bojanić kuću na moru sam renovira, nema para za majstore?! 11:39 Vip 2
najžena.rs PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Na sopstvenoj svadbi je zapevala ove stihove Ace Lukasa, a zatim sklopila oči zauvek 13:30
Scandal/Alo/Đ.M. POJAVILO SE MISTERIOZNO PISMO NA ŠABANOVOM GROBU?! Adresirano je na njegovu suprugu Gocu, a evo i šta piše u njemu! 18:25 Vip 1
Alo/Đ.M. OVO JE SUPRUGA NAŠEG POZNATOG PEVAČA Ne voli da se eksponira u medijima, izgleda brutalno, a njena gola fotka sa plaže zapalila je mreže! (FOTO) 18:13 Vip 2
Hype/Alo.rs/D. I. LUKAS UGOSTIO MIROSLAVA ILIĆA, PEVAČ OTVORIO DUŠU U 21. godini sam se naprasno oženio, nikada nisam želeo da postanem pevač! (VIDEO) 13:25 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. PRE SMRTI JE ŽELEO DA VIDI SAMO NJU! Borina prijateljica otkrila pevačevu poslednju želju, spomenula Eru Ojdanića i zamerila mu veoma bitnu stvar 22:20 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31