ZAMALO UMRLA ZBOG SILIKONA! Sofija Janićijević nije naučila lekciju - najavila dve nove plastične operacije nakon Elite 12:35 Vip 0
OVO O ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ SIGURNO NISTE ZNALI! Detalj koji je svima promakao, a pričala je o tome samo jednom u životu 20:20 Vip 0
AU, ŠTA URADI TO OD SEBE, CRNA DEVOJKO? Osvojila besplatno povećanje usana na instagramu, usledio horor - potpuno se deformisala! (VIDEO) 22:45 Razonoda 0
"MORAM TO DA PIPNEM" Nada Obrić o hit situaciji u kojoj se našla: "Bila je ravna kao daska, a onda je došla sa grudima...." 14:50 Vip 0
"SVI SA ESTRADE SMO ISPEGLANI" Naša pevačica progovorila o estetskim korekcijama, zapušila usta svima! 11:50 Vip 0
"ZAŠTO OSUĐIVATI PLASTIČNU HIRURGIJU, KAD SU OVAKVI REZULTATI?" Evo kako voditeljka izgleda u 68. godini, mreže gore (FOTO) 15:00 Vip 0
PEVAČICA NA METI KRITIKA ZBOG SVOG IZGLEDA! Ne želi više da ćuti, svi je napadaju zbog botoksa: "Ljudi misle da sam se izdeformisala.." 18:50 Vip 0
"OPERIŠI TAJ NOS" Maja Berović priznala sve, evo ko ju je nagovorio na estetske korekcije 12:10 Vip 0
"DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA?" Isplivale fotke učesnice Elite pre plastičnih operacija, javnost ostala u šoku (FOTO) 20:37 Vip 0
"KOJA JE CENA OPERACIJE KOJU SI IMALA?" Đina Džinović šokirala priznanjem, spomenula i Melinu! 07:55 Vip 0
"LELE, STAVI NEŠTO U TE GRUDI DA ZALIČIŠ NA NEŠTO" Hit priča Milice Todorović, oni su hteli da joj plate silikone 06:30 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ NE STAJE SA ESTETSKIM ZAHVATIMA Ima samo 20 godina, a ovo je spisak svih intervencija koje je radila do sada 13:36 Vip 0
LUDA PO TEBE! Javnost šokirana transformacijom bugarske princeze Kaline, samo što ne prsne: Šta joj se desilo? (FOTO) 09:50 Vesti 0
BILA SAM U TOTALNOJ ANESTEZIJI, MIRNO OTIŠLA NA OPERACIJU Suzana Mančić više ne izgleda isto, evo zbog čega je otišla pod nož! 18:10 Vip 0
SVI SU MISLILI DA JE PRIRODNA Katarina Radivojević priznala sve o estetskim zahvatima, otkrila šta će još raditi! 13:00 Vip 0
POP DIVA NAPRAVILA IZUZETAK Rijana izazvala zemljotres među fanovima, donela je odluku koja menja sve 16:16
OVO SIGURNO NISTE OČEKIVALI OD NJE! Naša pevačica progovorila javno o plastičnim operacijama, pa uputila brutalnu poruku 07:00 Vip 0
IMALA SAM 13 GODINA, 80 KG I NOS ODAVDE DO BATAJNICE! Anastasija pre posete plastičaru iz kuće nije smela da izađe, a evo šta kaže za svoje remonte 11:40 Vip 0
KO BI REKAO DA ĆE I ONA KOD PLASTIČARA? Dubravka Mijatović uradila remont, ljudi u neverici gledaju kako izgleda u šestoj deceniji 06:30 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
KAD SE SKUVA, LIČI NA MESO Svet zapanjen lekovitom voćkom koja se na pijacama prodaje i do 22.000 dinara 12:36