"UZIMAO SAM NARKOTIKE I ALKOHOL DA MI BUDE DOBRO" Poznati pevač šokirao javnost priznanjem: "Mešao sam sve i svašta" 07:00 Vip 0
"NAŠI ODNOSI SU NIKAKVI" Alen Islamović se navodno potukao sa ovim kolegom iz "Bijelog dugmeta" 07:22 Vip 0
UZIMAO SAM DROGU DA MI BUDE DOBRO Pevač razbesneo javnost izjavom: Mešao sam sve i svašta! 12:20 Vip 0
Story/Alo/E.B. NJEGOVA BOLEST MU JE POTPUNO PROMENILA ŽIVOT Evo kako izgleda danas Tifina SUPRUGA, a tek da mu vidite ćerku, PRAVA LEPOTICA (FOTO) 23:00 Vip 0
Alo/Đ.M. TUČE, UVREDE, SKANDALI Alen Islamović progovorio o svom odnosu sa Tifom i otkrio detalje koje javnost nije znala, sada je sve jasno 19:06 Vip 0
NajŽena.rs OVO JE ĆERKA ČUVENOG TIFE: Krenula je očevim stopama i životni poziv pronašla u muzici 10:50
Alo/A.J. ŠOKANTNA IZJAVA ROKERA Tifa bez dlake na jeziku: Uzimao sam alkohol i drogu da mi bude dobro, nije to pakao 15:23 Vip 0
Alo/K.G. NISU GA PREPOZNALI Hanka Paldum podelila fotografiju sa kolegom, on neprepoznatljiv, iako ima isti stil kao nekada, a evo o kome je reč! (FOTO) 08:13 Vip 0
Alo/Đ.M. POLUDEO SAM Tifa progovorio o skandalu na Ušću i svađi sa Alenom Islamovićem, pevač otkrio šta se desilo na bini! 11:21 Vip 0
Telegraf/Alo/D.S. OGLASILI SE ALEN I TIFA NAKON SKANDALA NA UŠĆU! I jedan i drugi besne, strasti se ne smiruju! 16:30 Vip 0
Blic/Alo.rs/D. I. SKANDAL NA UŠĆU! TIFA USRED KONCERTA BACIO BUBICU ZBOG ALENA Pevači se posvađali! 07:50 Vip 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. JUN Ribe ispaštaju zbog prošlosti, Strelcima će se ostvariti želje 19:30