NAPUSTIO MESTO DIREKTORA DA BI PREDAVAO ODELJENJU OD DESET ĐAKA! O njegovom postupku priča čitava Srbija! 09:16 Vesti 3
DIREKTOR ŠKOLE U PRANJANIMA PODNEO OSTAVKU, PA IM PORUČIO: Roditelji po selima se muče da školuju decu, sada im to brane, neki nastavnici imaju veću platu i od moje 14:19 Vesti 64
SKRIVENA OAZA Ovde meštani prave veselje za 1. maj, biće pečenja i trubača, svi su pozvani i ne treba da brinu za HRANU I MUZIKU! (FOTO) 10:00
HIT CENOVNIK ZA SRPSKU NOVU GODINU Sve je ispisano rukom, "dobre stvari ne treba menjati" (FOTO) 13:30 BIZ 0
Alo/Rina KAKO JE MOGAO OVO DA URADI MLADENCIMA? Dva dana jeo, pio i veselio se kod komšije na svadbi, a onda je usledio ŠOK! 12:14 Hronika 0
Alo! ZAKUCAO SE U BANDERU Dve osobe povređene u nesreći, pola sela ostalo bez struje (FOTO) 10:21 Hronika 0
Alo/Rina SVADBE I PRVI ROĐENDANI SU OVDE NAJČEŠĆA SLAVLJA Selo sa najvećim brojem trećerođene dece u Srbiji (FOTO) 10:41 Vesti 0
Alo.rs/Rina/M. J. Mačužić PREVARANTI OJADILI MILOLJUBA "Uzeli su tri miliona na moje ime" 07:00 Hronika 0
Alo!/RINA EVO KOJU MUZIKU SLUŠAJU KRAVE Stevan iz Pranjana otkrio omiljene hitove uz koje daju više mleka (FOTO) 17:38 Vesti 0
Rina PRIČA O PSU IZ PRANJANA OBIŠLA CELU SRBIJU Stoji i čeka gazdu duže od mesec dana, ljudi iz svih krajeva dolaze da vide da li je njihov (FOTO) 14:44 >> 17:40 Vesti 0
Rina DA SE NAJEŽIŠ! PAS MESEC DANA STOJI NA ISTOM MESTU I ČEKA VLASNIKA Priča uz Gornjeg Milanovca će vas rasplakati (FOTO) 14:00 Vesti 3
Rina/Alo/V.P. MLADI NE BEŽE IZ OVOG SRPSKOG SELA Najviše dece u suvoborskom kraju rađa se u Pranjanima 15:24 Vesti 0
Alo!/Rina/M. Š. U GUČU NA ŽURKU, NA AFTER U PRANJANIMA Ovo je trenutno najveselije selo u Srbiji (FOTO/VIDEO) 19:27 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
ODMAH SKLONITE OVO IZ KUĆE! POVLAČI SE JOŠ JEDAN PROIZVOD SA TRŽIŠTA SRBIJE! Najviše ugrožene žene 15:20 Vesti 0
HIRURG GODINAMA SILOVAO PACIJENTKINJE! Stotine žena završilo na njegovom stolu, većina su bile maloletnice! 15:19 Vesti 0
OTAC MI JE NA SAMRTI OTKRIO PORODIČNU TAJNU To me je uništilo, ceo život mi se okrenuo naglavačke 13:52