BILA JE PODVRGNUTA HITNOJ OPERACIJI Evo u kakvom je stanju Sofija Loren nakon pada i kakve povrede je zadobila 18:03 Vip 0
OPERACIJA JE ZAVRŠENA Sofija Loren ostaje u bolnici nakon što je doživela nesreću u svom domu 07:59 Vip 0
SOFIJA LOREN ZA DVE NEDELJE PUNI 89 Čuvena diva svojim autfitom ostavila sve bez daha u Veneciji 22:45 Vip 0
Sofija Loren se kune da njemu duguje mladoliki izgled: Ovo povrće je iz raja izašlo da ženama uspori starenje 17:32
Ermin Biberović JEDVA HODA I OTEŽANO DIŠE! Evo kako danas izgleda Sofija Loren, tužna slika obišla ceo svet i rastužila sve! (VIDEO) 20:42 Vip 0
magazin novosti/Alo.rs/J.M. OVO JE ČETRNAEST MOĆNIH PORUKA SOFIJE LOREN Smernice za ispunjen život i sreću svake žene 15:40 Žena 0
najžena.rs TRIK SOFIJE LOREN ZA UKLANJANJE PODOČNJAKA KOŠTA 50 DINARA: Super je jednostavan, a efekat je neverovatan! 20:34
OVAKO SU IZGLEDALI TAJNI SUSRETI MARŠALA TITA I SOFIJE LOREN Jovanka je gorela od ljubomore, a nikada ne biste pogodili gde su se oni krišom sastajali 15:27
Naj žena SOFIJA LOREN TVRDI DA JE OVA BILJKA ELIKSIR LEPOTE Svaka žena treba da je ima jer pored nje nikada nećete izgledati umorno i iscrpljeno 12:32
ZABRANJENA LJUBAV SOFIJE LOREN I KARLA PONTIJA Venčali su se više puta, a onda se Vatikan obrušio na njuh i nazvao ih grešnicima zbog jedne stvari! 11:52
najžena.rs VEĆ JE ZAVELA POLA HOLIVUDA: Kad budete videli dvojnicu Sofije Loren, momentalno će vam skočiti pritisak! 10:56
Alo/M.K. OVO JE DVOJNICA SOFIJE LOREN! Manekenka koja je osvojila svet svojom lepotom (FOTO) 22:41 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22