"ŽIRI NE TREBA DA IMA MOĆ DA ODLUČUJE!" Breskvica otkrila skandalozno saznanje nakon takmičenja 11:02 Vip 0
KOŽA, CRNILO, ALI I FRIZURA IZ DEVEDESETIH KOJA JE ZALUDELA ŽENE U SRBIJI Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Sajsi MC demostrirale tamni stil koji pristaje ama baš svakoj ženi 16:15
OVO JE MUŽ SAJSI MC Trpeo je strašne uvrede zbog njene odluke, a sada ih prvi put vidimo zajedno u javnosti 21:40 Vip 0
BRESKVICA ODGOVOROM NAPRAVILA HAOS Uporedila Mariju Šerifović i Sajsi MC, u studiju nastao muk! 07:30 Vip 0
NADAM SE DA JOJ NIKAD U ŽIVOTU... Breskvica se javno obratila Sajsi MC nakon što joj je dala nula poena u finalu, haos ne jenjava! 16:45 Vip 1
SAJSI MC DOBIJA JEZIVE PRETNJE NAKON GLASANJA NA PZE! Obelodanila sve javno, ne može više da ćuti, prolazi kroz pakao! 12:43 Vip 0
OVO JE MUŽ SAJSI MC! Trpeo je strašne uvrede zbog njene odluke, nikada ih nismo videli zajedno u javnosti, a bio je žestok navijač! 11:10 Vip 0
GLASALA SAM PO PROCEDURI! Sajsi MC šokirala izjavom, javno priznala zašto je Breskvicu ostavila sa nula poena! 16:03 Vip 0
LIKOVANJE JE NEPROFESIONALNO! Pevačica besna zbog reakcije Marije Šerifović, javno joj se obratila 12:45 Vip 0
BRESKVICA NIJE ZASLUŽILA NULA POENA! Pevačica ošto osudila potez Sajsi MC: Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit 09:30 Vip 0
SAVETUJEM GA DA SE PONAŠA! Sajsi MC žestoko odgovorila na Brajine napade: Neka ga pozove RTS i neka glasa 09:00 Vip 0
NIGOR BRUTALNO ISPROZIVAO SAJSI MC Izneo skandalozne uvrede na njen račun, reperka mu žestoko uzvratila, novi estradni rat! 17:54 Vip 0
"IZBACIMO SAJSI IZ ČITANKI!" Nakon nastupa srpske reperke, pojavio se ovaj zahtev, ona brutalno uzvratila 18:15 Vip 0
Marija Kostić MAJKA JE OCRNILA Reperka Sajsi MC komšiji izgrebala auto, sve izašlo na videlo 16:00 Vip 0
Amina Jusović SKINULA SE SAJSI MC Niko ne veruje da ovako izgleda samo dva meseca nakon porođaja, novim fotografijama zapalila mreže! 10:07 Vip 0
Alo/N.D. "STRAH ME JE, NISAM BILA SPREMNA" Sajsi se nedavno porodila, a sada je otkrila sa čime se susrela, ovo joj najteže pada! 13:30 Vip 0
Alo/N.D. "POTPISUJEMO UGOVOR" Sajsi Mc nakon porođaja šokirala potezom, javno se obratila svima i poručila jedno 08:00 Vip 0
Alo/M.Č. "PLAŠILA SAM SE TRUDNOĆE" Sajsi MC priznala zbog čega je bila očajna kada je saznala da je u drugom stanju 00:15 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
GRAĐANI, MINISTARSTVO ZDRAVLJA JE DONELO NAREDBU POVODOM OPASNOG VIRUSA Ova odluka je stupala na snagu u Srbiji 12:39 Vesti 0
SPREČITE DA ODEĆA MIRIŠE NA BUĐ I VLAGU Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar 14:39
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08