SVE JE POČELO U DŽAKUZIJU Devojka se udala za svog POLUBRATA, nisu mogli da kontrolišu strasti 15:20 Razonoda 0
ZNAJU DA JE POGREŠNO, ALI NE MOGU PROTIV SEBE Devojka imala aferu sa POLUBRATOM, nakon toga joj život priredio PAKAO 11:00 Razonoda 0
Story/Alo/J.J. NISU SE UVEK SLAGALI! Marija Šerifović i njen polubrat danas imaju sasvim drugačiji odnos! 15:20 Vip 0
Blic/Alo/D.S. UHAPŠEN POLUBRAT MIRKA ŠIJANA Zoran je Gocu Božinovsku ostavio zbog njegove mame, a evo ko je on! 13:40 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE BRAT TARE SIMOV! Opasan je frajer, ne voli medijski da se eksponira, dugo ga je krila od javnosti, a sličnost između njih je neverovatna! (FOTO) 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ZGAZILA GA JE I ŠUTNULA! Brat Megan Markl razvezao jezik o detaljima iz sestrinog prvog braka i ostavio javnost u šoku 14:54 Vip 0
Scandal/Alo/M.K. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Majka Darka Lazića na lekovima, slomila je priča o Darkovom polubratu! 07:40 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. MEŠTANI BRESTAČA U ŠOKU! Komšije Darka Lazića progovorile nakon informacije da pevač ima dugo skrivanog polubrata! 21:05 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. KOJI BRE POLUBRAT, TO MI JE FAN! Darko Lazić pobesneo kada je čuo pitanje o Davoru, pevač nije birao reči za učesnika Zadruge 5! 20:50 Vip 0
Alo.rs/N. Kiš POLUBRAT DARKA LAZIĆA, KOG JE KRIO OD JAVNOSTI, ULAZI U ZADRUGU 5 Otkrio šta mu je pevač rekao pred ulazak! (VIDEO) 14:31 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31