SVE JE POČELO U DŽAKUZIJU Devojka se udala za svog POLUBRATA, nisu mogli da kontrolišu strasti 15:20 Razonoda 0
ZNAJU DA JE POGREŠNO, ALI NE MOGU PROTIV SEBE Devojka imala aferu sa POLUBRATOM, nakon toga joj život priredio PAKAO 11:00 Razonoda 0
Story/Alo/J.J. NISU SE UVEK SLAGALI! Marija Šerifović i njen polubrat danas imaju sasvim drugačiji odnos! 15:20 Vip 0
Blic/Alo/D.S. UHAPŠEN POLUBRAT MIRKA ŠIJANA Zoran je Gocu Božinovsku ostavio zbog njegove mame, a evo ko je on! 13:40 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE BRAT TARE SIMOV! Opasan je frajer, ne voli medijski da se eksponira, dugo ga je krila od javnosti, a sličnost između njih je neverovatna! (FOTO) 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ZGAZILA GA JE I ŠUTNULA! Brat Megan Markl razvezao jezik o detaljima iz sestrinog prvog braka i ostavio javnost u šoku 14:54 Vip 0
Scandal/Alo/M.K. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Majka Darka Lazića na lekovima, slomila je priča o Darkovom polubratu! 07:40 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. MEŠTANI BRESTAČA U ŠOKU! Komšije Darka Lazića progovorile nakon informacije da pevač ima dugo skrivanog polubrata! 21:05 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. KOJI BRE POLUBRAT, TO MI JE FAN! Darko Lazić pobesneo kada je čuo pitanje o Davoru, pevač nije birao reči za učesnika Zadruge 5! 20:50 Vip 0
Alo.rs/N. Kiš POLUBRAT DARKA LAZIĆA, KOG JE KRIO OD JAVNOSTI, ULAZI U ZADRUGU 5 Otkrio šta mu je pevač rekao pred ulazak! (VIDEO) 14:31 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37