Alo/D.S. BILA SAM DEBLJA, IMALA SAM BUBULJICE, A ONA ME JE JAVNO PONIZILA Jovana Jeremić otkrila da su joj "lomili krila" i poslala snažnu poruku svima! 14:23 Vip 9
Alo.rs VLADA BLIZU ODLUKE DA PONIŠTI SVE DOGOVORE SA RIO TINTOM! Brnabić: Da vidimo koliki je ceh koji su pijani bogataši napravili 09:52 Vesti 1
Alo.rs ANA BRNABIĆ PODELILA EKSKLUZIVNE INFORMACIJE Pre pola sata razgovarala sam sa ministarkom spoljnih poslova Australije o Đokoviću! 09:34 Vesti 0
Alo/D.S. IZAZOVNA DA IZAZOVNIJE NA MOŽE BITI Jovana Jeremić obukla crvenu čipku, u mini haljini prikovala sve gledaoce za male ekrane! 13:12 Vip 4
Alo/D.S. NE GLEDATE ME ŠTO NOSIM MINIĆ, VEĆ... Jovana Jeremić otkrila da dobro poznaje svoju publiku, evo šta je tajna njenog uspeha! 20:14 Vip 0
Alo/D.S. ODLUČILA DA SA SVIMA PODELI SVOJU BOL Jovana Jeremić objavila fotografiju i potresnim rečima se obratila njemu! 16:59 Vip 0
Alo/D.S. IMUĆAN MUŠKARAC POZNAT JAVNOSTI JOJ PIŠE PORUKE?! Jovana Jeremić ne gubi vreme, a evo šta je razlog razvoda od Vojislava! 15:30 Vip 6
Pink.rs/Alo/D.S. OTKRILA DA SE VEĆ ZALJUBILA Jovana Jeremić se izlanula da ima novu ljubav, evo šta ju je odalo! 20:38 Vip 0
Alo/D.S. AU KAKAV SPOJ! Jovana Jeremić se popela na binu, pa zapevala "Jutro je" sa Nadom Topčagić, voditeljka dovela atmosferu do usijanja! (VIDEO) 15:30 Vip 0
Stars/Alo/D.S. JA SAM NJEMU POTREBNA, ON MENI NE Jovana Jeremić brutalno spustila Sašu Vidića nakon javnih prozivki na njen račun! 09:55 Vip 5
Alo/D.S. NEĆEMO DAVATI NOVAC DA BI OTIŠLI NA EVROVIZIJU! Aca Lukas šokiran malverzacijama: Očigledno postoji neki animozitet prema meni! 10:42 Vip 0
Alo/D.S. JOVANA JEREMIĆ POKAZALA SVOJU MAJKU Voditeljka objavila do sad neviđenu fotku, evo kako izgleda! 17:36 Vip 0
Alo/D.S. JOVANA JEREMIĆ U PROVOKATIVNOM IZDANJU Voditeljka zakopčana do grla, a ipak izgleda izazovno, ovo morate da vidite! 11:22 Vip 0
Svet/Alo/D.S. JOVANA JEREMIĆ BILA NA IVICI SMRTI Voditeljka ispričala težak momenat iz svog života, muž je spasio da ne umre! 14:20 Vip 1
Alo/D.S. VIKTORIJA ŽIVI U UVERENJU DA JOJ JE ŽIVOT UPROPAŠĆEN Marko Đedović progovorio o brutalnom silovanju zadrugarke, i posledicama tog gnusnog čina! 14:06 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. SVE DIPLOME JOVANE JEREMIĆ Voditeljka priznala: Preživela sam one kojima je preporuka bila "krevetna diplomatija"! 14:42 Vip 0
Damira Ramadani BEZ DLAKE NA JEZIKU Jovana Jeremić poručuje: Političare pali što sam bezobrazna prema njima! 07:00 Vesti 2
Kurir/Alo/D.S. U SE*SU SAM NEZABORAVNA! Jovana Jeremić progovorila o intimnim odnosima i eksplicitnim fotkama koje dobija: Nek drndaju, pa šta sad! 12:26 Vip 3
Alo/D.S. ŠMINKALA JE KOZU KAD JE BILA MALA Jovana Jeremić ponovo šokirala svojom izjavom: Morala je da bude najlepša! 12:48 Vip 4
Republika/Alo/D.S. RASKRINKALA KATARINU RADIVOJEVIĆ Jovana Jeremić dala brutalno iskren komentar o nedavnom skandalu i šokirala Srbiju! 20:22 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31