DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZAVRŠILA U KLINIČKOM! Voditeljka zabrinula javnost šok objavom: "Uspeli smo da spasimo vid" 07:35 Vip 0
VELIKA PROSLAVA 18. ROĐENDANA ĆERKE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ Totalni haos u restoranu, trubači doveli atmosferu do usijanja (VIDEO) 12:13 Vip 0
OVO SU RODITELJI DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka ih pokazala prvi put, preslikana je majka! (FOTO) 07:20 Vip 0
OVO MENJA SVE! Dušica Jakovljević u lajvu saopštila odluku produkcije: ''Koliko sam vas ostavila bez teksta?'' 06:30 Vip 0
''NE MOGU DA DOĐU I GLUME ZVEZDE'' Dejan opleo po Dušici i Milanu Miloševiću pa se dotakao Marka Đedovića: ''Pošalje mi nekad...'' 19:40 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
ZVALA MUŽA POZNATE PEVAČICE U POLA PET UJUTRU Nakon 20 propuštenih poziva javila se ona, Dušica ispričala sve! 14:30 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VOZI AUTO OD 200.000 EVRA! Nastao kolaps kada se pojavila, sve oči uprte u nju! (FOTO) 15:35 Vip 1
"NA SVETSKI DAN BORBE PROTIV NASILJA ŽENE BIJU ŽENE" Poznata voditeljka se oglasila nakon napada na Slobodu Mićalović 15:30 Vip 0
''GOSPODINE MARKOVIĆU...'' Dušica Jakovljević utučena zbog Palmine smrti, zahvalila se političaru na mnogim naučenim lekcijama 11:55 Vip 0
ZAVEJANA U SNEGU Dušica Jakovljević imala neprijatnu situaciju, on joj je prvi pritekao u pomoć! 23:25 Vip 0
"MAMA BI MI ZABRANILA" Prvi intervju ćerke Dušice Jakovljević, evo šta kaže o estetskim korekcijama, spomenula i rijaliti (FOTO) 07:55 Vip 0
"NE ŽELIM DA SE RAZBOLIM, SVAKO BI SE NA MOM MESTU BACIO S MOSTA" Dušica Jakovljević otkrila sa kojim problemima se bori 16:08 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STIGLA NA SAHRANU MAJKE ŽELJKA MITROVIĆA! Nema od bola se pojavila na Novom groblju (VIDEO) 13:33 Vip 0
HITAN PREKID PROGRAMA NA PINKU! Dušica Jakovljević u suzama: "Željko Mitrović je želeo na ovaj način da se obrati majci..." 07:40 Vip 0
MAJKE ANELI AHMIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Čim je voditeljka najavila oplela po Mileni Kačavendi: ''Klasična je kadruša, glumi za oskara'' 23:13 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RONI SUZE ZBOG DECE Voditeljka ovo nije očekivala od njih: Pa ti izdrži... 12:11 Vip 0
MOŽETE LI DA BUDETE LJUDI MAKAR DANAS?! Voditeljka besna ponašanjem pojedinaca dok Srbija tuguje 21:35 Vip 1
PERIŠIĆEVA NE ŽIVI OD STARE SLAVE Olimpijska vicešampionka RADI KOD TATE - "Pisala sam Deda mrazu, godine uspeha tek dolaze" 11:06
OD FOČE, PREKO PEĆINACA, IGRANJA SA IBROM, DO OSTVARENJA SNA Rade Krunić za sport.alo o pozivu Partizana, igranju za Srbiju, Dejvidu Bekamu i jednoj želji koja će oduševiti navijače Zvezde 07:00
OD MEDA SA SVETE GORE DO DIVLJIH RUSKIH ŽURKI! U Jug Bogdanovoj ulici spojilo se nespojivo - crkvena prodavnica pored erotic-šopa! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
''PITAM SE DA LI SAM DOBRA MAJKA'' Luna Đogani spremila kolače za ćerke, pitanje o Lidiji Ocokoljić je iznenadilo 20:25 Vip 0
TUĐA RUKA SVRAB (NE) ČEŠE! Srbija ide u korak sa svetom - posle Rima, Londona i Tokija, i Beograd dobio češkaonicu! (FOTO) 06:00 Vesti 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
SNIMAK SA ZLATIBORA ŠOKIRAO CELU SRBIJU! Turisti se umalo se nisu potukli, a razlog je bizaran (VIDEO) 18:19 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 6. JANUAR Jedan znak će tugovati, ali ne treba da brinite, brzo će proći loša situacija 19:27