SOFIJIN CILJ NE BIRA SREDSTVO! Oglasila se učesnica za koju Janićijevićeva tvrdi da su radile zajedno: "Moj i njen posao nije isto!" 21:30 Vip 0
"NIJE SVESNA ŠTA JE ČEKA NAPOLJU" Sofija u problemu zbog priče o animir damama, evo šta joj spremaju (FOTO) 19:35 Vip 0
ŠOK U RIJALITIJU! SOFIJA OTKRIVA KOJE ZADRUGARGE SU SA NJOM RADILE KAO ANIMIR DAME Jedna od prozvanih se odmah javno oglasila! 20:20 Vip 0
OVAJ FRAJER JE NOVI UČESNIK ELITE 8! Njegovu devojku svi znamo, mediji su brujali o njihovom raskidu 00:34 Vip 0
NEĆU DA ČUJEM ZA TU GADURU U ŽIVOTU Raskinuli bivši zadrugari, on se oglasio šokantnom porukom 23:15 Vip 0
BIVŠA PROSTITUTKA SE KAČI NA MENE! Brutalno oglašavanje Asmina Durdžića: Ona stvar među nogama joj... 09:22 Vip 0
POJAVILE SE JEZIVE FOTOGRAFIJE BIVŠE ZADRUGARKE! Hitno se oglasila nakon intervencije, imala jasnu poruku za sve devojke! 17:00 Vip 0
SANJA GRUJIĆ OTIŠLA NA OPERACIJU Bivšu zadrugarku svi prozivali zbog jedne stvari, nakon što je prošla kroz torturu odučila da ode pod nož! 20:25 Vip 0
MNOGI SU IM PREDVIĐALI KRAJ NAKON RIJALITIJA Isplivao intimni snimak Sanje Grujić i Marka Stefanovića 19:08 Vip 0
SANJI GRUJIĆ RAZLUPAN LOKAL Uložila sve pare u biznis, a evo šta je rekla nakon incidenta 10:05 Vip 0
ULOŽILI SAV NOVAC U BIZNIS Marko Stefanović i Sanja Grujić kupili stan, pa otkrili koje ime će dati detetu! 21:10 Vip 1
SANJA GRUJIĆ UDARILA NA NJU! Popularna rijaliti učesnica rešila da pokrene tužbu, a prva na udaru će biti ona! 09:10 Vip 0
OSVANUO SNIMAK AKCIJE Sanja i Marko u nesvakidašnjem izdanju, Grujićeva ga opkoračila, pa uradila ovo! 08:20 Vip 0
SANJA GRUJIĆ OTKRILA DETALJE SVADBE! Jedva čeka da izgovori sudbonosno da, a evo kako teku pripreme! 08:25 Vip 0
NEĆE SAMO MAJA PRED SUD! Aleks najavila tužbu Kristijanu Goluboviću, a onda se Sanja osvrnula na pomirenje Ane i Ace Bulića 22:45 Vip 0
Milica Veličković MARKO STEFANOVIĆ I SANJA GRUJIĆ STAJU NA LUDI KAMEN! Još jedan par iz rijalitija koji je uspeo da održi vezu, ljubav cveta! 09:15 Vip 0
Amina Jusović IZMENIO JOJ LIČNI OPIS Marko Stefanović napravio Sanji neverovatnu promenu, pa sve objavio javno (VIDEO) 10:06 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40