Alo/Đ.M. IMAM SVE MANJE PRIJATELJA, FALE MI Ovako je pokojni glumac govorio o svojoj najvećoj patnji u životu, Lanetove tužne reči kidaju dušu 09:32 Razonoda 1
Alo/Đ.M. BIO SI MOJA JUTARNJA KAFA, RAZUMEO SI ŽIVOT! Emotivni oproštaj poznate glumice od Laneta Gutovića pokazuje kakva je on veličina bio (FOTO) 07:35 Razonoda 1
Alo/D.S. VEČNA TI SLAVA LEGENDO, PAMTIĆE TE GENERACIJE! Andrija Milošević beskrajno tužan zbog gubitka kolege i prijatelja! 23:24 Razonoda 1
Mondo/Alo/D.S. PROKIŠNJAVALA JE I NIJE IMALA STRUJU Lane Gutović je boravio u ovoj vikendici, a evo kako ona izgleda! (FOTO) 21:55 Razonoda 1
Alo/D.S. VOLIMO TE I VOLEĆEMO TE ZAUVEK Rada Manojlović se oglasila emotivnom porukom povodom smrti Laneta Gutovića 21:12 Vip 0
Alo/D.S. NIJE UMRO, JER LEGENDE NE UMIRU Kolege Laneta Gutovića u šoku, evo šta su izjavili o preminulom prijatelju i saradniku 20:45 Razonoda 0
Alo.rs DANICA GRUJIČIĆ O POKOJNOM LANETU: Malo je ljudi koje kada vidite prvi put imate utisak kao da su vam rod 20:40 Vesti 0
Alo/N.D. VEROVAO SAM DA ĆE SE VRATITI TAMO GDE PRIPADA Glumac Milan Vasić slomljen i šokiran vešću o smrti legendarnog glumca! 19:52 Razonoda 0
Srbija Danas/Alo/D.S. ZORICA MARKOVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG SMRTI LANETA GUTOVIĆA: Obeležio je moj život i karijeru! 19:39 Razonoda 0
Alo/N.D. NE MOGU DA ZAUSTAVIM SUZE! Eva Ras potpuno slomljena: Kako ćemo bez njega, ovo je veliki gubitak 19:24 Razonoda 0
Alo/N.D. SUZANA MANČIĆ ZA ALO! U ŠOKU SAM! Glumica potpuno zatečena, ne može da poveruje da je Lane Gutović preminuo 19:03 Razonoda 0
Alo/N.D. NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA Poznati glumac za Alo! nakon Lanetove smrti: Vest nas je sačekala na festivalu, svi su zanemeli od tuge! 18:57 Razonoda 0
Alo/N.D. OČAJNA SAM! Glumica Milica Milša jedva prokomentarisala odlazak slavnog Laneta Gutovića 18:44 Razonoda 0
Alo/Đ.M. VEROVAO JE U SVOJ OPORAVAK! Ovo je poslednja izjava Laneta Gutovića sa VMA dok je Srbija strepela za njegov život 18:43 Razonoda 0
N.D. LANETOVE KOLEGE NA IVICI SUZA! Gordan Kičić jedva smogao snage da izgovori ove reči! 18:40 Vesti 0
Alo.rs/D. I. EVO KAKO JE NASTAO LIK SREĆKA ŠOJIĆA Lane je ulogu života dobio zahvaljujući njemu! 18:26 Razonoda 0
Alo/M.M. ODLAZAK PUSTOLOVA! Gutovića ćemo zauvek pamtiti po ulozi u ovoj seriji! (VIDEO) 18:24 Vesti 0
biografija.org/Alo/Đ.M. PROSLAVILE SU GA BROJNE ULOGE I SERIJE! Lane je bio legenda srpskog glumišta, živeo je u vanbračnoj zajednici, a privatno je bio potpuno drugačiji 18:21 Razonoda 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
POLICIJA GA JE LOCIRALA U SRBIJI Pogledajte jedini snimak Alije Balijagića u bekstvu (VIDEO) 20:23 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30