NEBULOZNA ODBRANA: MAJKA I OČUH "NISU VIDELI" BROJNE OPEKOTINE I RANE NA DEVOJČICI (7)! Detetu gasili cigare po telu, lomili rebra ... 10:11 Hronika 0
"OVO NIJE PRIČA O SVEŠTENIKU KOJI ME JE ZLOSTAVLJAO Radi se o mojoj majci i kutiji sa slikama koja mi je sve otkrila" 14:51 Razonoda 0
ČETVORICA DEČAKA ZLOSTAVLJALA VRŠNJAKA U VRANJU: Preživeo je pakao i pokušao da se ubije! 16:21 Hronika 0
SVUD PO KUĆI LJUDSKI IZMET I SMEĆE! Majka godinama decu držala u neljudskim uslovima, javnost zgrožena užasom (VIDEO) 11:50 Vesti 0
POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA ZLOSTAVLJANJE SUGRAĐANINA: Žabljačanin nakon objave na Fejsbuku izvršio samoubistvo 10:38 Vesti 0
HIRURG SILOVAO VIŠE STOTINA DECE DOK SU BILA POD ANESTEZIJOM! Uskoro počinje suđenje monstrumu koji se iživljavao nad pacijentima 12:17 Vesti 0
JEZIVO! TUKAO JE DOK SE NIJE ONESVESTILA, I DALJE JE NA SLOBODI: Aktivan je na društvenim mrežama i ponovo "mami" žene! 19:05 Vesti 1
ŠOKANTNA PRIČA O ''DEVOJČICI IZ KOKOŠINJCA'' OBIŠLA SVET Kada su je pronašli ponašala se kao životinja, njena sudbina je jeziva! (VIDEO) 14:40 Razonoda 0
ZVERSKI SILOVAO SUPRUGU SEDAM GODINA! Preko dana radio tehničke preglede, uveče se iživljavao - žena u SPAVAĆICI jedva izvukla živu glavu! 14:47 Vesti 0
OVO JE DEČAK (3) KOG SU RODITELJI ZLOSTAVLJALI NA KRITU Lekari su saopštili najgore moguće vesti 16:39 Vesti 1
PACIJENT ZLOSTAVLJAO TRI MEDICINSKE SESTRE! Udarao ih je rukama, šutirao nogama: Psihijatar reagovao! 14:34 Vesti 0
VIDEO IGRICE NISU NAIVNE Deca ne bi smela da igraju ove 4, u njima je otkriven najveći nivo zlostavljanja 20:00
DOBIO KAZNU OD 330.000 DOLARA! Poznati pevač optužen za zlostavljanje žena, isplivali skandalozni detalji: "Silovanje je za kukavice, ja volim da ih slomim" 13:00 Vip 0
STAVIO MI JE BUŠILICU U USTA I REKAO... Mlada majka trpela JEZIVO zlostavljanje, pa presudila sebi 21:19 Vesti 0
RODITELJI IZ PAKLA TRETIRALI DECU KAO ŽIVOTINJE Vezivali ih za krevet, tukli i izgladnjivali, jezivi detalji stravičnog zlostavljanja šokirali su svet! (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
ŠOKANTNI SNIMCI IZ KUĆE STRAVE RAZOTKRILI SVE Muž 20 godina trpeo pakao u braku, sudija priznala - ovo mi je najgori slučaj u karijeri! (VIDEO) 21:15 Razonoda 0
"ODJ*BI, NEĆEŠ MI UĆI U KUĆU 5 GODINA!" Severina zlostavljala sina, isplivale jezive tvrdnje o svađi, slučaj prijavljen nadležnima! 15:40 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0