"JA ĆU DA UĐEM OVDE I PREBIĆU VAS" Nastao totalni kolaps kada je u Elitu ušetala ona: "Teško vama..." 17:40 Vip 0
NIJE SMELA OVO DA OTKRIJE! Evo čija majka ulazi u Elitu za par dana, pojedicima će pasti vilice: ''Reću ću joj da nije za nju'' 09:20 Vip 0
DRAMA U DOMU VASIĆA! Rada ocrnila zeta Kordu nikad jače: ''Stižu mi njegove kazne na adresu, samo ga pare interesuju'' 22:59 Vip 0
''PREŠLO JE NA PLUĆA, LEKOVI SU PRESKUPI'' Rada Vasić kroz suze otkrila da joj se zdravstveno stanje pogoršalo 19:40 Vip 0
RADA ULAZI U RIJALITI Rešena da se obračuna sa zetom, otkrila šta će ga pitati pred svima :"Ani ću reći da raskine!" 19:10 Vip 0
DA SAM OVO ZNALA NE BIH GA PUSTILA U KUĆU! Majka Ane Nikolić najstrašnije osudila zetovo ponašanje: "Psihopata i bolesnik" 11:07 Vip 0
ŠOK DOKAZI PROTIV ZETA! Sestra Ane Nikolić raskrinkala tajne Stefana Korde: ''Varao je ljude po Nemačkoj'' 23:16 Vip 0
MOMENTALNO SE OGLASILA RADA VASIĆ! Otkrila pravu istinu o Kordi koju Ana ne želi da prizna: "Ima pogled manijaka" 16:55 Vip 0
RADA VASIĆ O ANINOJ I IVANINOJ PROMENI POLA! Bez dlake na jeziku progovorila javno o svemu: "Taj proces nam je teško pao" 20:44 Vip 0
RADA OBJAVILA FOTKU SA MIKOM I GIBOM NAKON PROMENE POLA! Održala lekciju o roditeljstvu, a evo kako ih sprema za Elitu! 14:00 Vip 0
RADA VASIĆ UDALA I DRUGU ĆERKU! Nakon što su Mika i Giba promenili pol, sreću našli pored biznismena i kamiondžije 16:44 Vip 0
UČESNICI ZADRUGE OVA PEVAČICA DOSTA POMOGLA! Teška životna priča Rade Vasić o borbi sa kancerom 13:19 Vip 0
PLAŠIM SE SEBE U OGLEDALU, OPALE SU MI TREPAVICE Rada Vasić proživela pakao zbog bolesti, a sada procvetala, kosa joj ponovo porasla 14:10 Vip 1
SVI PIŠU DA SAM JA KRIVA Majka blizanaca Mike i Gibe koji su promenili pol na stubu srama, evo šta joj se dešava 18:40 Vip 0
NE SMEM DA SE POGLEDAM U OGLEDALO, OPALE SU MI TREPAVICE Rada Vasić otkrila potresne detalje borbe protiv opake bolesti 08:50 Vip 0
BIVŠA ZADRUGARKA OBJAVILA FOTKU IZ BOLNICE Bori se protiv opake bolesti, reči kidaju dušu, evo kako sada izgleda 16:32 Vip 0
DECA SU POČELA DA PLAČU, MORAM ZBOG NJIH DA BUDEM JAKA: Bolna ispovest Rade Vasić o teškoj borbi sa rakom, ispovest kida dušu 08:35 Vip 0
KRV ŠIKLJA NA SVE STRANE, NEMA VIŠE NADE! Rada Vasić očajna, bori se za život člana svoje porodice 16:19 Vip 0
PERIŠIĆEVA NE ŽIVI OD STARE SLAVE Olimpijska vicešampionka RADI KOD TATE - "Pisala sam Deda mrazu, godine uspeha tek dolaze" 11:06
OD FOČE, PREKO PEĆINACA, IGRANJA SA IBROM, DO OSTVARENJA SNA Rade Krunić za sport.alo o pozivu Partizana, igranju za Srbiju, Dejvidu Bekamu i jednoj želji koja će oduševiti navijače Zvezde 07:00
OD MEDA SA SVETE GORE DO DIVLJIH RUSKIH ŽURKI! U Jug Bogdanovoj ulici spojilo se nespojivo - crkvena prodavnica pored erotic-šopa! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
''PITAM SE DA LI SAM DOBRA MAJKA'' Luna Đogani spremila kolače za ćerke, pitanje o Lidiji Ocokoljić je iznenadilo 20:25 Vip 0
TUĐA RUKA SVRAB (NE) ČEŠE! Srbija ide u korak sa svetom - posle Rima, Londona i Tokija, i Beograd dobio češkaonicu! (FOTO) 06:00 Vesti 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
ZA NJEGA IKONE "BAČENE PARE", A GRAĐANE VREĐA NAZIVAJUĆI IH "BUDALAMA"! Žuti Zoran Živković sramno se obrušio na Vučića i narod Srbije, dok poziva na pakleni plan (VIDEO) 13:44 Vesti 23
BEBA RASPILAVILA 3 MILIONA LJUDI Mama je sinu postavila pitanje, a zbog njegove reakcije ljudi plaču od smeha! 13:41