BIO JE UČESNIK ZADRUGE, POKUŠALI DA GA UBIJU, A ONDA NESTAO Potpuno se povukao, a onda čime se sada bavi i u kakvom stanju je uslikan (FOTO) 16:25 Vip 0
Alo/Nina Denda NE SEĆAM SE NIČEGA, U BOLNICU SAM STIGAO BEZ SVESTI Ante se oglasio za Alo! nakon vesti da je izboden nožem 19:00 Vip 0
Piink/Alo/N.D. BIVŠI ZADRUGAR IZBODEN Ante Baždarić u bolnici nakon stravičnog napada (FOTO) 18:20 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. IZBODEN BIVŠI ZADRUGAR! Otkriveni svi detalji nakon što je hitno prebačen u bolnicu sa jezivim povredama, ničega se ne seća 12:51 Vip 0
Alo/Đ.M. MODRICE, RASCEPANA USNA I PODLIVI Bivši zadrugar hitno hospitalizovan, zadobio stravične povrede, svi se pitaju šta mu se desilo (FOTO) 12:08 Vip 0
Alo/N.S. OGLASILI SE I ONI Bivši zadrugari koji su tokom rijalitija izgubili roditelje, ostali u šoku nakon postupaka Marka Osmakčića 14:15 Vip 0
Republika/Alo/I.G. POVRATAK NAKON TRAGEDIJE Zadrugar progovorio o majčinoj smrti i izneo šokantne detalje iz Dalilinog privatnog života 19:06 Vip 0
Alo/Đ.M. OGLASIO SE NAKON SMRTI MAJKE! Učesnik Zadruge skrhan bolom, uspeo da izusti samo ovo 21:46 Vip 0
Nemazabranjenih/Alo/Đ.M. ZADRUGARU UMRLA MAJKA! Izveden je momentalno iz rijalitija, ali nije stigao da se oprosti od nje! 18:40 Vip 0
Alo/K.G. TAKMIČAR NAPUSTIO ZADRUGU Produkcija napravila presedan, evo zbog cega je on otisao iz rijalitija 19:27 Vip 0
Alo/Đ.M. POKAZAO PRAVO LICE! Novi vođa izabrao njih za potrčke i napravio potpuno pometnju i raspravu u Beloj kući! 11:40 Vip 0
Alo/M.K. FRAN PADA U ZABORAV! Ovaj zgodni Hrvat je došao pravo iz Splita u Zadrugu 5 da pomuti razum devojkama, a jednu stvar jedva čeka da uradi! (VIDEO) 11:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37