KAKO SU VOĐE ZEMUNSKOG KLANA PROIZVEDENI U CRNOGORCE Knežević: Spasojevićeva dokumenta podigao policijski inspektor 09:36 Vesti 0
OTKRIĆA KOJA POTRESAJU CRNU GORU Crnogorska služba sa Zemunskim klanom učestvovala u ubistvu Zorana Đinđića 09:01 Vesti 0
MILAN KNEŽEVIĆ O SEVERINI U CRNOJ GORI Da sam doveo Baju Malog Knindžu u Zetu zvali bi NATO avione 06:00 Vesti 0
OVO NI DŽAROVSKI NE BI IZREŽIRAO Smejurija od lige u susedstvu, ZBOG 8+ I PRELAZA REAGOVAO POZNATI POLITIČAR 19:54
MILAN KNEŽEVIĆ: Čestitao bih Dan nezavisnosti Crne Gore ,ali ne znam nijednu ustašku pesmu 13:22 Vesti 0
KNEŽEVIĆ O GLASANJU U SAVETU EVROPE: Da se onim junacima sa Bregalnice i Mojkovca dići iz groba da vide kome ostaviše državu... 10:19 Vesti 0
KNEŽEVIĆ: Zbog Rezolucije u Jasenovcu povampiren Ranko Krivokapić – Hrvatima dostavio sedam imena za crnu listu 15:09 Vesti 0
SRAMOTA JE! Milan Knežević o hapšenju Duška Kneževića: Paradoksalno je što je u zatvoru po optužnicama Milivoja Katnića i Saše Čađenovića 21:31 Vesti 0
MILAN KNEŽEVIĆ O DUŠKU KNEŽEVIĆU Paradoksalno je što je u zatvoru po optužnicama Milivoja Katnića i Saše Čađenovića 13:11 Vesti 0
KNEŽEVIĆ: Ne bi me iznenadilo da se Đukanović kandiduje za predsednika, Živković da napusti DPS 09:29 Vesti 0
KNEŽEVIĆ SLAVI POBEDU SRBA U NIKŠIĆU Marko Kovačević dobio više glasova nego i Putin i Tramp zajedno 22:31 Vesti 0
KNEŽEVIĆ PISAO MARTI KOS: Evropska komisija da da mišljenje o sporazumu Crne Gore i Emirata! 12:20 Vesti 0
KNEŽEVIĆ: U Federaciji BiH treba da shvate da su Srbima u Crnoj Gori mnogo bliži Banjaluka i Dodikovi stavovi 16:00 Vesti 0
DOGOVORI SA UAE IZA LEĐA KOALICIONIH PARTNERA: Spajićev „dil“ sa Arapima zaljuljao većinu u Vladi 10:05 Vesti 0
"CRNA GORA DA UĐE U VOJNI SAVEZ SA SRBIJOM" Predlog zatresao tlo: Pravimo se da ne vidimo vojne saveze protiv pravoslavaca 10:38 Vesti 0
KNEŽEVIĆ: Konstruišući lažni masakr u Račku kao neposredni povod za agresiju na Jugoslaviju, otpočeli su zločin koji i danas traje 11:59 Vesti 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
Uživo RUSI PREORALI KIJEV! Veliki broj mrtvih u prestonici Ukrajine, Šojgu stigao kod najvećeg saveznika 07:17 Vesti 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 17. JUN Lavu uspešni poslovni dogovor, Škorpija sumnja u vernost partnera, Ovnu migrena 05:00 Razonoda 0