SKINULA HALJINU DA BI POKLONILA DEVOJCI IZ PUBLIKE! Neverovatan gest Maje Berović na nastupu u Nemačkoj! 18:50 Vip 0
''SVE ZAVISI OD SAŠE'' Maja Berović o žiriranju u Zvezdama Granda, šokirala izjavom: ''Snimila sam ceo album i otišao je drugoj pevačici'' 21:20 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
ADAM ADAKTAR KOMENTARIŠE OBRVE ESTRADNJAKA! Cecu kritikovao, Karleuši zamerio - Desingerici obećao promenu, a njoj poklonio nove 19:18 Vip 0
"AU ZEJNA, ŠTA TI BI..." Nakon što je javno isprozivala Maju Berović pevačica šokirala sve jednim postupkom! (VIDEO) 14:05 Vip 0
BIVŠA VODITELJKA PIŠE HITOVE ESTRADI! Umešala je prste u hit ''Ludilo moje'', a sad svi pričaju o njenim novim stihovima 19:17 Vip 0
KARLEUŠA BRUTALNO ODGOVORILA MAJI BEROVIĆ! Pop diva nije štedela koleginicu, o njenoj izjavi brujaće region! 14:15 Vip 0
"KARLEUŠA GAJI BES PREMA MENI, VOLELA BIH DA..." Maja Berović konačno progovorila o sukobu sa Jelenom, o ovome je godinama ćutala! 13:35 Vip 0
VATRENO IZADNJE MAJE BEROVIĆ OBARA SA NOGU! Pevačica se utegla u lateks, istakla brutalnu figuru (FOTO) 17:26 Vip 0
RAT MUZIČKIH ZVEZDA SE NE SMIRUJE Maja Berović brutalno odgovorila koleginicama zbog prozivki, obratila im se u prenosu uživo! 15:50 Vip 0
ZEJNA OPSOVALA MAJU BEROVIĆ! Sve se desilo u uživo uključenju, skandal neviđenih razmera! 11:07 Vip 0
BUKTI RAT NA ESTRADI ZBOG SPOTA MAJE BEROVIĆ! Pevačice prvi put udaraju ovako nisko, sada se oglasila i ona! 13:20 Vip 0
MUČENICA, ISMEVA ROMSKI JAD! Karleuša brutalno udarila na Maju Berović zbog spota u mahali: Mi smo rasističko društvo! 10:23 Vip 1
"DISKRIMINIŠEŠ ROME, IDI U BOSNU PA SNIMAJ SPOTOVE" Zejna žestoko odbrusila Maji Berović, bukti novi estradni rat! 16:00 Vip 0
CEO INTERNET BRUJI O MAJI BEROVIĆ Najavom albuma napravila totalnu pometnju, ovo još niko nije uradio: "Kapa dole" 14:40 Vip 0
OVAJ MOĆNIK IZ SENKE JE MUŽ MAJE BEROVIĆ Promenio joj život iz korena i uložio bogatstvo u njenu karijeru 14:20 Vip 0
MAJA BEROVIĆ PAZARILA NOVU LUKS NEKRETNINU! Samo za renoviranje iskeširala oko 200.000 evra! 13:12 Vip 0
MAJA BEROVIĆ "POPILA" KAZNU PRED SAM POČETAK KONCERTA! Obratila se ženi policajca koji ju je zaustavio, ovaj potez niko nije očekivao! 08:48 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NATO SAVEZNICI NA IVICI SUKOBA Sprema se velika ofanziva na Siriju, Vašington ovo neće oprostiti 10:41 Vesti 0
"KADA JE IZAŠAO IZ ZGRADE PRITISNUO SAM DUGME" Rusi objavili snimak ispitivanja Uzbekistanca koji je ubio generala Kirilova 10:13 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56