SVE JE U ZLATU! Salonac naše pevačica ima stilski nameštaj, samo je dnevna soba 100 kvadrata: ''Nisam menjala ništa još od bombardovanja'' 20:15 Vip 1
JEDNA JE OD NAJBOGATIJIH PEVAČICA KOD NAS, ALI ZA OVIM ŽALI Potresni detalji o potomstvu kidaju dušu: "Džabe milioni kad nemam dete" 06:30 Vip 0
"PIŠTOLJEM SU ME UDARILI U GLAVU" Našoj pevačici lopovi upali u kuću i napali je: Imala sam tri šava, bila sam sva u krvi... 06:30 Vip 0
DŽABA MI MILIONI KAD NEMAM DETE Bolne reči jedne od najbogatijih folkerki, završila u suzama 09:20 Vip 0
UDARILI JE U GLAVU PIŠTOLJEM, BILA JE SVA KRVAVA Naša pevačica pretrpela strašan napad, lopovi joj upali u kuću, otkriveni svi detalji drame 14:45 Vip 0
DŽABA MI MILIONI KAD NEMAM DETE Poznata pevačica u suzama, dala bi sve da je moglo drugačije 20:49 Vip 0
SKINULA SE U SEDMOJ DECENIJI Pevačica pokazala svoje izvajano telo bez ijedne plastične operacije, mreže gore 12:55 Vip 0
KOLEGINICA HTELA DA JOJ OTME MUŽA? Branka Sovrlić konačno otkrila istinu, priznala sve što je dugo krila 17:33 Vip 0
NAŠU PEVAČICU ŽIVOT NIJE MAZIO Ima milione i srećan brak, ali joj se ova želja nikada nije ostvarila, reči kidaju dušu 18:33 Vip 0
UDARILI JE U GLAVU PIŠTOLJEM, BILA SVA KRVAVA Branka Sovrlić preživela napad u luksuznoj vili, iznela sve detalje pljačke 07:00 Vip 0
DŽABE ŠTO IMAM MILIONE, KADA NEMAM DECU! Bolne reči jedne od najbogatijih folkerki: Bog nije dao da imamo sve 13:17 Vip 0
MIKROFON JE BIO LOŠ! Oglasila se Branka Sovrlić, ovako se pravdala za falširanje u emisiji, a Amidžić joj poručio samo jedno 22:16 Vip 0
NE UZIMAJ VIŠE MIKROFON U RUKE: Našu pevačicu razapeli na mrežama, javnost zgrožena njenim pevanjem! 13:17 Vip 0
OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Evo kome je Toma Zdravković posvetio čuveni hit "Ej, Branka, Branka" 15:43 Vip 0
VRELIJA OD MLAĐIH KOLEGINICA Branka ima 66 godina, a o ovim pozama u bikiniju svi pričaju (FOTO) 14:30 Vip 0
TROŠE MILIONE NA DEKOR Pogledajte kako izgledaju kuće naših pevača, najviše vole ovo (FOTO) 11:19 Vip 0
SKINULA SE U ŠESTOJ DECENIJI Pevačica pozirala u bikiniju, pa pokazala liniju na kojoj bi joj mlađe koleginice pozavidele (FOTO) 13:50 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57