Alo/A.M. IMA LI VEĆE LJUBAVI?! Tara Simov nakon diskvalifikacije raspoložena i nasmejana, pokazala sa kim provodi vreme! (FOTO) 19:09 Vip 2
Alo/M.Č. ŠA ĆE ZAVRŠITI U LUDARI! Drugarica Nenada Aleksića zabrinuta za njegovo psihičko zdravlje: Konsultovao je i astrologe! 07:30 Vip 6
Blic/Alo/Đ.M. KASNO SAM SHVATILA KAKVO JE STANJE NAPOLJU! Tari Simov jako loše nakon diskvalifikacije, izbacila je karticu i povlači se u sebe! 07:58 Vip 2
Alo/A.M. PONOVO SU ZAJEDNO! Tara nikad srećnija, pokazala sa kim provodi vreme nakon Zadruge! (FOTO) 08:40 Vip 0
Alo/Đ.M. OGLASILA SE TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE! Dok Nenad plače i kuka na sav glas, zadrugarka je imala jasnu poruku! (FOTO) 10:11 Vip 4
Pink/Alo/Đ.M. VREĐALA JE VELIKOG ŠEFA I CELU PRODUKCIJU! Pink zgrožen ponašanjem Tare Simov, izdali zvanično saopštenje nakon njene diskvalifikacije! 09:51 Vip 4
Alo/K.S. EVO ZAŠTO JE TARA DISKVALIFIKOVANA! Isplivao jezivi snimak, pokušavala da izađe, obezbeđenje je opkolilo, lomi i ruši sve pred sobom (VIDEO) 09:29 Vip 2
Alo/A.M. PROŠLA JE KROZ STAKLO! Pink televizija pokreće tužbu protiv Tare Simov, isplivali novi detalji diskvalifikacije! 08:52 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA SIMOV DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE! Ša van sebe, produkcija momentalno reagovala, a ovo je glavni razlog! 07:00 Vip 4
Alo/Đ.M. RAT NE JENJAVA Oglasila se Tara nakon što je pobegla iz Šimanovaca, nije mogla da se suoči sa Đedovićem ali mu je poslala brutalnu poruku (FOTO) 10:45 Vip 2
Alo/Đ.M. UZIMALA MI JE PARE ZA DROGU! Đedović izneo nove skandalozne detalje o Tarinom životu, razvela je Nenada iz šale, a ovim obmanula javnost u Srbiji 09:30 Vip 1
Alo/Đ.M. TARA HITNO NAPUSTILA STUDIO! Simova pobegla iz Šimanovaca kada je čula ko je ispao iz Zadruge, Đedoviću sve preneli, a on joj zapretio nikad gore 07:40 Vip 0
Alo/Đ.M. BUKTI RAT TARE I PAULE! Nakon što je Simova žestoko potkačila zadrugarku, Hublinova joj zapušila usta ovom rečenicom, uključio se i Ša! 19:53 Vip 0
Alo/Đ.M. NENADE ZA*RO SI! Tara Simov poslala brutalne reči reperu nakon što je saznala da želi da se opere od nje zbog javnosti (FOTO) 22:57 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. TRAŽI 500.000 DINARA ODŠTETE! Tara Simov pokrenula hitne tužbe protiv ovih zadrugarki, a evo i zbog čega! 11:13 Vip 0
NE SMIRUJE SE! Tara Simov svako veče u društvu drugog muškarca, diskvalifikovana zadrugarka uhvaćena kako se bahati i rasipa, Ša pao u zaborav?! 18:54 Vip 0
RAT NE PRESTAJE! Đedović saznao da je Simova otkrila sve o njegovom životu, besan progovorio o Tarinim aferama sa Mensurom i Filipom i dokrajčio Nenada 10:05 Vip 0
JAVNOST U ŠOKU! Zadrugari zgroženi nakon što je Nenad platio Tarinu kaznu, oglasila se bivša zadrugarka i reperu poslala brutalnu poruku 15:21 Vip 0
GLEDAO SAM JE KAO KUČE! Đedović izneo nove skandalozne detalje o Tari Simov, spomenuo kako je tukla majku, a ovom rečenicom je dotukao 19:10 Vip 0
Alo/Đ.M. SPAVALI SU ZAJEDNO! Ovu zadrugarku su optužili da bi bila sa Ša samo da napakosti Tari Simov, reperov ego skočio do plafona! 11:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37