MENADŽER PROGOVORIO O UKRADENOJ PESMI DOKTORA SPIRE Sve se rešava preko advokata: "Da je mi nismo preradili, mladi je nikada ne bi ni čuli!" 21:00 Vip 1
Alo/A.J. OVAKO TO IZGLEDA KAD NEMAŠ KOMPLEKSE Poznati pevač u gradskom autobusu, ljudi ne veruju da je to on! (FOTO) 15:20 Vip 0
Alo/N.S. TEŠKO TO PODNOSI, ALI SE NEKAKO NOSI SA TIM Isplivala istina vezana za porodicu Slobodana Veljkovića-Cobija 20:32 Vip 0
Alo/J.M. EKSKLUZIVNO! Cobi uoči izbora za pesmu Evrovizije otkriva kako su izabrali pesmu i ko mu je drugi favorit osim Sare Jo! 21:15 Vip 0
Blic/Alo/K.G. ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ KREĆE SA NASTUPIMA! Evo u kom gradu će pevačica prvi put nastupiti i sa kim! 07:55 Vip 2
Alo/I.G. COBI PROMENIO IMIDŽ I IZNENADIO SVE! Reper dominira u trendigu, ali i sa kilažom, ozbiljno nabacio kilograme (FOTO) 10:39 Vip 0
Alo.rs/ I.G. SENIDA I COBI SE IGNORISALI NA FESTIVALU Nisu želeli ni duet da otpevaju, a za sve su krivi Jala i Buba 15:30 Vip 1
Kurir/Alo/D.S. IMAM DUET SA ANOM NIKOLIĆ Cobi otkrio sa kim sve planira saradnju u narednom periodu 08:10 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
"VEROVATNO JE DA SE UPLAŠILA I POKUŠALA DA POBEGNE" Doktorka analizirala tragediju u Budvi: Adrenalin u velikim količinama izaziva paniku 11:34 Hronika 0
POVIŠEN HOLESTEROL MOŽETE PREPOZNATI GLEDAJUĆI SVOJE NOGE Ova promena je znak da imate ozbiljan problem 11:19