SVE SE VRTI OKO PARA: Đokiću, kako to da se ispit za nove studente može održati, a za sve ostale ne može? (VIDEO) 20:40 Vesti 45
DETE MI MESECIMA NIJE IŠLO U ŠKOLU! Glumica Marija Krulj za Alo: Na fakultetu gube godinu, kako oni misle sutra da vode državu? 21:40 Vesti 8
"PROBLEMI SU NASTALI ZBOG KRŠENJA USTAVA I ZAKONA" Macut: Situacija u visokom obrazovanju Srbije menja se nabolje 07:19 Vesti 6
"I REKTOR I DEKANI MOGU DA SE NAĐU IZA REŠETAKA" Brnabić: Nastavljaju da obmanjuju javnost, BU zauzet izbornom kampanjom 11:26 Vesti 4
FAKULTET MUZIČKE UMETNOSTI POČEO SA NADOKNADOM NASTAVE! Odsvirali kraj blokade! 11:05 >> 11:09 Vesti 48
"GOTOVA JE PRIČA O OBOJENOJ REVOLUCIJI" Vučić: Biće još radikalizacije, ali nema ništa od toga 07:14 Vesti 65
LICEMERJE BLOKADERA NEMA KRAJA Pola godine guše građane Srbije, sada im smeta jedan park! 19:13 Vesti 17
STUDENTI, NEMA VIŠE BLOKADE! REDOVNA NASTAVA KREĆE 2. JUNA: Stiglo je zvanično obaveštenje sa ovog fakulteta u Beogradu 10:43 Vesti 60
MATEMATIKA POTVRDILA! Blokaderi foteljaši razorili turizam, NBS iznela podatke crno na belo! 18:46 BIZ 13
MINISTARSTVO UPUTILO POZIV SVIM FAKULTETIMA 57 Ustanova počelo sa nadoknadom nastave, šta čeka univerzitete? 10:59 Vesti 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
SVE JE UKAZIVALO NA TO I SVIMA JE PROMAKLO Ovako je Zdenko Tomanović govorio pre nego što se otkrilo da je glavni koordinator blokadera terorista! 09:35 Vesti 24
SEDAM FAKULTETA TRAŽILO DOZVOLU ZA ONLAJN RAD! Blokaderi foteljaši pucaju po svim šavovima! 08:36 Vesti 15
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
REKTOR I DEKANI SVE VREME LAGALI! Ekonomski fakultet organizuje nastavu i ispite za strane i bogate studente! (VIDEO) 17:16 Vesti 12
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
JEZIVE CENE U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA Pivo 100 evra, koka-kola 35, tanjir ribe 350 - turisti OGORČENI! 10:26 BIZ 0
PLJUSAK SA GRMLJAVINOM SAMO ŠTO NIJE LJULJNUO! Ovaj deo Srbije prvi na udaru, RHMZ dao preciznu najavu 10:00 Vesti 0
JEDAN ĆETE LAKO UOČITI NA LICU 6 ranih simptoma bolesti jetre koje ne smete nikako da ignorišete 09:06