UTAKMICA KOJA ĆE SE PAMTITI Penali, suze Kristijana Ronalda i Košta heroj - Portugalci jedva slomili Slovence! 23:44
JOVIĆ IZVUKAO SRBIJU "Orlovi" nisu briljirali, pa u finišu izborili remi pred odlučujući meč sa Dancima 16:55
URNEBESNA SCENA U MINHENU Srbi i Slovenci zajedno pevali "Izađi mala", dozivali prelepu Nemicu, njena reakcija apsolutni hit (VIDEO) 12:37
OGROMAN BOD SLOVENIJE U ŠTUTGARTU Danci vodili dobrim delom utakmice, zmajčeki se nisu predavali, pa izborili remi 19:52
PIKSI IMAO ŠTA DA VIDI Slovenci šokirali Portugalce u Ljubljani, Englezi se jedva izvukli, rutina Danaca 23:13
Alo.rs SRBIJA POKRADENA PROTIV SLOVENIJE Fudbalski ekspert tvrdi: Sudija pao na ispitu zbog Čeferina 21:40 Sport 0
Alo/Telegraf OGLASIO SE Kurtić nije pokazivao međunožje navijačima Srbije: Poštujem Srbe, moja gestikulacija je bila namenjena... 13:07 Sport 0
Alo/M.M. JOŠ UVEK JE SVE NA NAMA Stojković ne očajava nakon remija u Ljubljani: Onakvi padovi u igri ne smeju da nam se dešavaju, idemo po preostalih šest bodova 23:06 Sport 0
Alo/M.M. "ORLOVI" SJAJNO POLETELI, PA SVE UPRSKALI ZA PET MINUTA Srbija vodila 2:0, ali se vraća iz Ljubljane sa bodom - odluka pada u Norveškoj (VIDEO) 22:41 Sport 0
Alo/M.M. SLOVENCI ZA 5 MINUTA PONIŠTILI PREDNOST "ORLOVA" Pogledajte kako su "zmajčeci" izjednačili za samo 300 sekundi (VIDEO) 22:33 Sport 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
OVO AMORALNO BIĆE NEKOM DRŽI LEKCIJE, DA TI SE ŽIVOT ZGADI OD OVAKVIH POJAVA! Jovanov odgovorio Mariniki na sramne izjave 11:06 Vesti 71
VERUJE SE DA PRIVLAČI NESREĆU Nikako ne kačite zidni sat na ovom mestu u kući, a važno je i kako izgleda 10:46