Story.hr/Alo/N.D. TOMA BIO JE ZALJUBLJEN Gordana Zdravković progovorila o ljubavi pokojnog supruga i Silvane 11:55 Vip 0
Blic/Alo/K.G. PITAMO GA DA SE SLIKAMO, ON PRIČA NA MOBILNI POLA SATA Komšije Milana Marića razvezale jezik o glumcu, pa otkrile sa kime ga redovno viđaju! 10:57 Razonoda 0
Telegraf/Alo/K.G. UZNEMIRAVAJUĆE! Milena Radulović otkrila da je dobijala negativne poruke, odlučila da progovori o svemu! 09:45 Razonoda 0
Kurir/Alo/K.G. TO DOĐE KAO INCEST! Tamara Dragičević svoju prvu ljubavnu scenu snimila je sa ovim glumcem i otkrila do sada nepoznate detalje! 17:16 Razonoda 0
Objektiv/Alo/K.S. NIJE ME DODIRNUO JER NIJE PREDSTAVLJEN KAKO TREBA! Pevač bez dlake na jeziku izneo kritike na račun filma "Toma" 13:11 Vip 0
Naj žena.rs U FILMU JE BILA TOMINA SUPRUGA GORDANA Sada se udaje za kolegu, a omađijaće vas način na koji je zaprosio! 10:21
Informer/Alo/I.G. PATIO SAM ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI! Milanu Mariću je Toma promenio život iz korena, glumac nikad iskreniji u velikoj ispovesti! 17:23 Razonoda 0
Alo/K.G. IZAZOVNA FOTKA GLUMICE UGLEDALA SVETLOST DANA! Tamara Dragičević pomutila razum muškarcima ovom objavom! (FOTO) 19:15 Razonoda 0
Alo/M.Č. OVO OD NJEGA NISMO OČEKIVALI! Milan Marić za dlaku izbegao kaznu zbog bahatog ponašanja! 07:05 Razonoda 2
Espreso/Alo/K.G. SVE JE OPČINIO ULOGOM U OVOM FILMU! Ovako izgleda sin Voje Brajovića, devojke uzdišu za njim, a tek da čujete čime se bavi! (FOTO) 12:26 Razonoda 0
Alo.rs Publika očarana nije uvidela VELIKI PROPUST: U filmu "TOMA" potkrala se neverovatna greška koju je otkrila LEPA LUKIĆ?! 16:13
Alo! ISPLATILA SE ULAGANJA DRŽAVE Hrvati priznali: Srpska filmska industrija pokorila region 09:20 Vesti 0
Alo/M.M. POZNATI TENISER BIO JE MUŽ SILVANE ARMENULIĆ! Kakve je on veze imao sa Tomom Zdravkovićem i koji delovi filma su istiniti? 12:01 Sport 7
Informer GLUMAC GODINE U PRAZNIČNOM INTERVJUU ZA INFORMER OTKRIVA Zbog 'Tome' sam naučio da pevam 10:05
Blic/Alo/K.G. DETALJI NEPOZNATI JAVNOSTI! Milan Marić otkrio kako se spremao za ulogu koja ga je vinula u zvezde domaće kinematografije! 09:40 Razonoda 0
Grand Online/Alo/D.S. ONA JE OTPEVALA SVE PESME U FILMU O TOMI Oživela je glas Silvane Armenulić i pozajmila glas Tamari Dragičević, a nije bila prvi izbor! 18:35 Vip 0
Alo/Danijel Rakočević SVI DETALJI SKANDALA! Reditelj filma o pokojnom Zdravkoviću odgovara na optužbe da je lik Šabana Šaulića oskrnavljen! (VIDEO) 07:05 Razonoda 0
Kurir/Alo/Đ.M. SKANDAL DRMA GLUMAČKI SVET! Bivši državni sekretar optužio Bjelogrlića da mu je uzeo deo iz knjige za film o Tomi, ali tu se nije zaustavio! 17:46 Razonoda 3
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37