ONA JE NOVA UČESNICA ELITE? Uhvaćena ispred zgrade Pinka, produkcija držala u strogoj tajnosti 22:00 Vip 0
ALO! OTKRIVA Viki Mitrović otkrila pravu istinu o aferi Stanije Dobrojević i misteriznog muškarca, a onda uhvatila samu sebi u laži 19:52 Vip 0
VIKTORIJA MITROVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Na dan venčanja se srušila na pod, prevezena u bolnicu! 10:40 Vip 0
SANJA GRUJIĆ UDARILA NA NJU! Popularna rijaliti učesnica rešila da pokrene tužbu, a prva na udaru će biti ona! 09:10 Vip 0
Ermin Biberović ABORTIRALA SAM DVA PUTA ZA 6 MESECI, NISAM DRŽALA DIJETU! Skandalozna izjava bivše Zadrugarke, slikala se gola I priznala užasne stvari 17:29 Vip 1
Milica Veličković VIKTORIJA MITROVIĆ IZGUBILA BEBU Bivša zadrugarka se oglasila na Instagram profilu, pa iznela saopštenje 11:50 Vip 0
Ermin Biberović VIKI MITROVIĆ TRUDNA SA BIZNISMENOM! Ćerku rodila kao maloletnica i prošla kroz pakao, a onda pobacila bebu Marka Osmakčića! 16:31 Vip 0
Milica Veličković PRVA SLIKA VERENIKA VIKTORIJE MITROVIĆ! Krila ga je kao zmija noge, a sada ga je konačno predstavila svima! 22:25 Vip 0
N.Denda VIKTORIJA MITROVIĆ SE UDAJE! Evo ko je njen budući muž, zadrugarka se oglasila i sve otkrila 06:00 Vip 0
Ermin Biberović VIKTORIJA MITROVIĆ ZADALA MARKU NIKAD BRUTALNIJI UDARAC Više nema nazad, defitinitivno je kraj! (FOTO) 16:19 Vip 0
Alo/A.J. ŽENI SE BIVŠI ZADRUGAR Marko Osmakčić pokazao buduću ženu, ovom objavom pokrenuo lavinu komentara, a evo ko je ona! (FOTO) 06:00 Vip 0
Republika/Alo/E.B. VIKTORIJA MITROVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU NAŠEG PEVAČA Marko Osmakčić se doživeti nervni slom, sve objavljeno javno, na kraju priznala u kakvom su odnosu! (FOTO) 15:44 Vip 0
Blic/Alo/E.B. "SILOVAO ME SVEŠTENIK U DVORIŠTU CRKVE" U rijalitiju prošla kroz horor i pakao, maloletna zatrudnela, dečko je naterao da abortira, a evo čime se danas bavi Viktorija Mitrović! 08:51 Vip 0
Alo/E.B. MARKO OSMAKČIĆ ODLUČIO DA SE ŽENI Javno objavio fotku sa njegovom izabranicom, Viktorija Mitrović na aparatima (FOTO) 18:38 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. DALILA DRAGOJEVIĆ VAN SEBE Isplivala AFERA njenog bivšeg dečka i Zadrugarke, krili od svih, uhvaćeni zajedno! (FOTO) 14:08 Vip 0
Srbijadanas/Alo/E.B. "MAJKA ME JE OSTAVILA, OTAC ZLOSTAVLJAO" Stravična ispovest Viktorije Mitrović: Razotkrila i bivšeg muža, pa najavila SUĐENJE 19:03 Vip 0
Republika/Alo "OSTAVILA JE OSMAKČIĆA, TO NIJE BILA PRAVA LJUBAV" Viktorija Mitrović ulazi u Zadrugu, SVE JE OTKRIVENO 13:10 Vip 0
Alo/M.K. VIKI ULAZI U ZADRUGU 6? Sve izašlo na videlo, ovo su detalji, a potpisala je i ugovor 23:20 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
"ĐILAS JE PLJAČKAO DRŽAVU, SVAKOG MESECA 30.000 EVRA SAM DELIO NA CRNO": Bivši zaposleni u SSP otkrio sve malverzacije opozicionog lidera 21:00 Vesti 0
SLAVI SE NASILJE NA ULICAMA NIŠA Briga njih za zahteve studenata u blokadi, za žrtve i njihove porodice, žele samo nasilje! (VIDEO) 21:36 Vesti 7
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 22. MART Bik uživa u malim stvarima, Rak će imati razgovor sa bliskom osobom, a šta je sa ostalima? 19:16