RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2025 Ljubav cveta u drugoj polovini godine, ali morate pronaći balans 09:33
VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA 2025. GODINU Ko nalazi nov izvor prihoda, a kome pare "padaju sa neba" 21:36
ULAZIMO U POTPUNO NOVU ERU Astrolog tvrdi da će 2025. biti "najvažnija godina celog veka" - početak potpuno drugog sveta 13:14 Razonoda 0
GODIŠNJI NOVČANI HOROSKOP ZA 2025. Blizancima i Lavovima velika lova, Ovnovima poteškoće, Škorpija širi posao 10:30 Razonoda 0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA NOVU 2025. GODINU Za 2 znaka stiže ogroman novac, a evo kome se smeši prosidba 20:31 Razonoda 0
Horoskop karijere za 2024. godinu: Jačeve čeka neverovatan uspeh, Blizancima brza zarada, Škorpije ne treba da menjaju posao 15:56
Veliki ljubavni horoskop za 2024. godinu: Biku velika prekretnica, Lavu proširenje porodice, a dva znaka čeka veridba 12:56
DETALJAN NOVČANI HOROSKOP ZA 2024. GODINU Ovnu veliki udar na džep, Blizancima prilika da vrate kredite, Devici moguće nasleđe 14:57
RIBE - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024 Ljubomora u ljubavnim odnosima tokom jeseni, poslovni napredak do kraja godine 20:32
VODOLIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024 Akcenat na novcu između juna i avgusta, početak godine otvara vrata za novu ljubav 20:33
STRELAC - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024 Na proleće vas čekaju važni poslovni pregovori, vaša životna energija će biti komplikovana 20:32
ŠKORPIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. Na leto se pripazite poslovnih spletki, ljubavna situacija biće komplikovana tokom cele godine 20:26
VAGA -VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. Na proleće problemi na poslu, a od leta vas čeka nešto o čemu već mesecima maštate 20:34
LAV - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. Ljubavna situacija biće nestabilna, zdravlje će biti ugroženo, obratite pažnju na pritisak 20:31
RAK - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. Finansije se drastično poboljšavaju, zdravlje će biti ugroženo, više odmarajte 20:31
BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. U maju mesecu nizaće se poslovni uspesi, obratite pažnju na disajne puteve 20:31
BIK - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024 U maju se vraća osoba iz prošlosti, a do kraja godine stižu nove poslovne prilike 20:33
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40