RASKINULI, A ONA TRUDNA Oglasio se bivši verenik Megan Foks, nije mu svejedno, evo ima li izgleda za pomirenje 21:35
OSEĆA SE IZDANO, PRIREDIO JOJ JE NAJVEĆU MOGUĆU BOL Čeka prvo dete sa reperom, a on ju je varao ispred nosa 15:59
TRAGIČNO JE TO ŠTO JOJ SE DOGODILO Bivši muž Megan Foks brutalno opleo po reperu koji ju je trudnu varao 17:28
TAMAN ŠTO SU OBJAVILI DA ČEKAJU PRVO DETE, BAM - RASKID ZBOG PREVARE Sada se šuška se da i Megan Foks ljubi muškarca za kojim doslovno ludi svaka žena 11:13
TRUDNA PRONAŠLA BLUDNE PORUKE U VERENIKOVOM TELEFONU Sto puta se mirili i raskidali, a sada joj je sve dozlogrdilo 15:22
MEGAN FOKS PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Nakon spontanog pobačaja, glumicu ponovo "ogrejalo sunce" 12:32
LEPA JE KAO LUTKA, A DA JOJ VIDITE TEK BIVŠEG MUŽA, ČAK I LIČE Sa atraktivnim reperom čeka dete, ali srce Megan Foks je prvo ukrao ovaj muškarac 13:20
ŠUŠKA SE DA JE MEGAN FOKS TRUDNA Hiljadu puta raskidala i mirila se sa reperom, a sad ju je 1 detalj odao 10:09
MEGAN FOKS POTEZOM IZNENADILA SVE Pojavila se na rođendanu bivšeg verenika, da li je pomirenje na pomolu? 13:31
IZ ROZE U PLAVU Megan Foks otkrila zašto je promenila boju kose i još nešto, sada je gotovo neprepoznatljiva! 20:50
KAKVA TRANSFORMACIJA Megan Foks se pohvalila najnovijom bojom kose, zapalila Instagram ovim slikama! 10:15
OBLIO GA JE ZNOJ Dečko Megan Foks propao u zemlju kada je čuo njene ,,divljačke" pesme, jedna je ubedljivo najgora! 21:40
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
U TOKU JE TOPLOTNI TALAS, DOKTORKA IZ HITNE IMA UPOZORENJE Ovo nikako ne radite u najtoplijem delu dana 08:45 Vesti 0
POMERIO JE OGLEDALO U KUPATILU I ZAMALO SE ONESVESTIO "Cela situacija je jeziva, neko te tajno posmatra" 09:26 Razonoda 0
HOROSKOP ZA PETAK, 6. JUN Ovan će potpisati važan ugovor, Bik upoznaje veoma zanimljivu osobu, a Blizance očekuju napadi migrene 05:00 Razonoda 0