RIJALITI UČESNIK IZGOVORIO ŠOK STVARI U PROGRAMU UŽIVO Priznao sve, obmanjivao je javnost godinama! 11:00 Vip 0
RODITELJI SU MI UMRLI NA RUKAMA, A JA SAM RADIO HOTLINE Teška ispovest učesnika Elite 8 ledi krv u žilama 21:20 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA BIVŠIH ZADRUGARA! Totalni haos na sistematskom pregledu, uvrede samo pljušte 12:30 Vip 0
PRAVIO JE HAOS U ZADRUZI 5, A SADA STIŽE U ELITU! Napravio rusvaj ispred Pinka na Dedinju, pa žestoko zapretio budućim cimerima 16:15 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ ŠA ĆE POSTATI OTAC? Uživo u programu sapštene šok vesti, ovo će promeniti tok rijalitija! 19:12 Vip 0
NE BI ME ČUDILO DA ISEČE VENE: Bivši zadrugar zabrinut za Matorino stanje, otkrio detalj koji kamera nije snimila 10:59 Vip 0
BIO MI JE KAO OTAC, NE MOGU DA PRIHVATIM DA GA VIŠE NEMA Bivši rijaliti igrač neutešan nakon Radašinove smrti 16:59 Vip 0
ZADRUGAR DOBIO PONUDU DA RADI NA HOTLAJNU Neće više da ćuti, javno je raskrinkao cimera koji je umešan u sve 08:20 Vip 0
Srbija Danas/Alo/M.K. PRODUKCIJA JE IZVODILA I VRAĆALA DEJANA Đole kralj izneo šok detalje Zadruge 5, pa rekao: Dalila je trebala da pobedi 15:45 Vip 2
Alo/J.J. IMAO JE TRAUMU SA DEVOJKOM?! Đole Kralj u emisiji otkriva koji se problem krije iza Mihićevog ponašanja! 23:15 Vip 0
Alo/J.J. DALILI NIJE DO ŽIVOTA, RASPADA SE! Prijatelj otkrio jezive detalje, vidi da joj je zdravlje narušeno! 22:37 Vip 1
Alo/Đ.M. SVE SE SAZNALO! Otkriveno ko je nagovorio Đoleta da postavi Minu za novog vođu, isplivao snimak tajnog razgovora! (VIDEO) 13:25 Vip 0
Alo/A.J. EVO KO JE SINOĆ IZBAČEN IZ RIJALITIJA! Zadrugar počeo da plače kada je saznao da ga čekaju batine u spoljnom svetu! 09:32 Vip 1
Alo/K.G. BIĆE ŽESTOKO! Milan Milošević sve šokirao kada je otkrio koji takmičar ide u duel sa Dejanom! 07:39 Vip 1
Alo/K.G. ODMAH REAGOVAO! Dejan uleteo u radio, pa ponizio Mihića kako bi odbranio čast svoje devojke Aleks! 16:49 Vip 0
Alo/J.J. POSTOJI MOGUĆNOST DA BUDE SA ANĐELOM! Martina Petrović otkrila skrivene namere ove zadrugarke! 15:55 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0