EVO ŠTA ČEKA SNS: Miloš Vučević: Mora da se krene u unutrašnje reforme, nadam se da postoji svest 19:24 Vesti 40
TERAPIJA PROTESTA Jakšić: To je mnogima besplatna terapija, može da se uvrsti u turistički potencijal Srbije 12:43 Vesti 3
HOĆETE IZBORE? MOŽE! TO I ZAHTEVAJTE! ALI NISAM SIGURAN DA VI TO ŽELITE Vučić sasuo brojke opoziciji u lice 06:00 Vesti 81
NEMOJTE DECU UVLAČITI U POLITIČKE SUKOBE Vučević: Škole nisu mesto za politiku (VIDEO) 15:48 Vesti 29
ĐILAS SVAKE GODINE ISPADNE BUDALA: OPET TVRDI DA SNS IMA ISPOD 40%, BAŠ KAO I PROŠLE GODINE KAD JE SNS OSVOJILA 47%! 11:32 Vesti 91
MOĆNE VUČIĆEVE REČI U PLAVOJ DVORANI PUNOJ KAO OKO Zbog onoga što je rekao o patriotizmu dobio je gromoglasan aplauz (FOTO) 17:21 Vesti 210
SNS PROSLAVIO SVETU PETKU! Svečano obeležavanje održano u prostorijama stranke (VIDEO) 11:39 Vesti 42
MARINIKA TVRDI DA SE UDRUŽENA OPOZICIJA UZALUD NADA POBEDI U NOVOM SADU „Izgubićе gorе nеgo mi 17. dеcеmbra!“ 11:00 Vesti 11
PRETNjE PO ŽIVOT PREDSEDNIKA NE SMEJU DA SE TOLERIŠU "Poslednji čin mržnje i nemoći opozicije" 14:37 Vesti 94
"BAHATOM GAZDI ĐILASU SE RASPADA KULA OD KARATA" Orlić ga razobličio, neće mu sad biti dobro 14:21 Vesti 32
"PREDSEDNIK VUČIĆ ĆE U SUBOTU DETALJNO PREDSTAVITI PROGRAM" Vučević: Insistiraću na vraćanju obaveznog vojnog roka 16:35 >> 19:04 Vesti 47
SNS UBEDLJIVA NA PONOVLJENIM IZBORIMA U BEOGRADU! Oglasio se GIK! Obrađeni svi glasovi! 06:48 Vesti 0
"LJUDI SU NAŠA SNAGA, A MLADI SU BUDUĆNOST NAŠE OTADŽBINE" Moćna poruka Miloša Vučevića na Instagramu 21:04 Vesti 59
MASA NARODA UZ PREDSEDNIKA SRBIJE Vučić gromoglasno poručio: Neću Srbiju nikome dati na poklon, ma koliko da ih ima, i koliko god da su jaki (FOTO/VIDEO) 11:46 >> 13:18 Vesti 130
GLIŠIĆ POŽELEO DOBRODOŠLICU PREDRAGU BANDIĆU "Dobro došao u našu porodicu kojoj je Srbija iznad svega!" 10:05 Vesti 48
"OPOZICIJA ŽELI NA VLAST BEZ IZBORA I MIMO VOLjE GRAĐANA" Nevena Đurić uputila oštre reči opoziciji 15:44 Vesti 46
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
ČETVRTAK, 24. APRIL JE VAŠ DAN Ova 3 horoskopska znaka dobijaju najveće blagoslove, ponovo se osećaju moćno 22:02