BRZA REAKCIJA IZ HRVATSKE UKAZUJE: Đilasova akcija brižljivo planirana i koordinirana! 11:23 Vesti 69
ĐILAS I PONOŠ IŠLI DA SE ULIZUJU TONINU PICULI DA IH ON DOVEDE NA VLAST A PICULA MRZI SVE ŠTO JE SRPSKO! 17:21 Vesti 84
ZAUSTAVITI NAPREDAK SRBIJE PO SVAKU CENU! Zdravko Ponoš i Tonino Picula lako našli zajednički jezik 16:01 Vesti 87
MARINIKA I ĐILAS POSLALI BORKA KOD PICULE Nova epizoda kukanja na Vučića i traženja da se disciplinuje Srbija 20:49 Vesti 89
PICULA OKUPIO "PODOBNE" ŽENE IZ SRBIJE: Predvodi ih Sofija Mandić koja govori da Srbi treba da "uče da je u Srebrenici počinjen genocid" 15:08 Vesti 58
TOTALNI UDAR NA VUČIĆA IZ SARAJEVA Oslobođenje u čak tri teksta napada nezavisnu spoljnu politiku našeg predsednika 10:01 Vesti 122
PA TAKO, LEPO RECI, DA TE SVI ČUJU! Hrvat Picula se pohvalio šolakovcima: Blokirali smo Srbiju jer ne priznaje Kosovo i ne uvodi sankcije Rusiji (VIDEO) 08:46 Vesti 68
RASKRINKANE PRAVE NAMERE TONINA PICULE: Truje i gura omiljenu mu Mariniku i ostale lažove i prevarante 20:11 Vesti 84
"ŠTA ČINITI SA POJAVOM TOM" Milan Knežević napisao pesmu o Toninu Piculi - Beograd daleko, a Blajburg preblizu 17:58 Vesti 0
PICULA RONI KROKODILSKE SUZE ZBOG TRAGEDIJE U NOVOM SADU Ovom srbomrscu bi bolje bilo da ućuti i pogleda šta se dešava u NJEGOVOM dvorištu 20:41 Vesti 39
BRISEL PROVOCIRA SRBIJU Medojević objasnio šta se krije iza postavljanja Tonina Picule za izvestioca EP 19:00 Vesti 0
PRIZNAJTE KOSOVO, A ZA OSTALO ĆEMO VIDETI! Srbomrscu Piculi nije dovoljno ni odricanje Srbije od dela svoje teritorije za člansku kartu EU 07:25 Vesti 16
NAPALI VUČIĆA I BRNABIĆEVU JER BRANE SRBIJU! Picula na N1 ponovio da je Kosovo nezavisno, šolakovci poručili da su zadovoljni (VIDEO) 09:01 Vesti 65
''E, SVAKA VAM ČAST! SVE SMO RAZUMELI'': Brnabić reagovala na izbor Brisela, Srbomrsca postavljaju za izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju! 14:50 Vesti 41
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40