OBJAVLJENA TEMA MET GALE ZA 2025. GODINU Sve će prštati od elegancije i luksuza, ove zvezde će voditi događaj, a evo i kada 13:55
BLAM GODINE Kardi Bi zaboravila ime dizajnera koji je kreirao njenu haljinu za Met Galu, fanovi se digli na noge! 17:10
HALJINA SA MET GALE O KOJOJ NE PRESTAJE DA SE PRIČA Misteriozna lepotica glamuroznim izdanjem bacila Njujork pod noge 15:24
LEDENA LEPOTICA Pevačica Kamila Kabeljo šokirala fanove svojom tašnom, smrznućete se kada vidite! 20:30
VRATILA SE BIVŠEM? Kendal Džener viđena u društvu zgodnog pevača, jedan momenat je iznenadio ceo svet 20:05
IZ KUPATILA NA MET GALU Reperka stala na crveni tepih sa peškirom na glavi, a tek kada vidite drugi autfit 18:25
USKA SLIP HALJINA OD 84.000 KRISTALA Irina Šajk zablistala na Met Gali, ruska lepotica prisutne ostavila bez daha 12:27
USPAVANA LEPOTICA Kendal Džener ,,probudila" očaravajuću haljinu na Met Gali, na sebi je imala preko 10.000 perli! 17:15
DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG ŽESTOKO O MET GALI Napljuvala učesnike, pa spomenula srpske dizajnere! 16:00 Vip 0
VATRENA LATINO BOMBA Šakira apsolutno oduševila pojavom na Met Gali, crvena haljina je bila pun pogodak 13:50
PREVARILA SVE Kejti Peri prošetala tepihom Met Gale u prelepoj haljini, fanovi gledaju i ne veruju, ovo niko nije očekivao! 12:15
JEDVA DISALA Slavna pevačica nije mogla da se pomeri, morali da je nose preko crvenog tepiha, pogledajte hit momenat! 11:05
KIM KARDAŠIJAN IZAZVALA POMETNJU Zapalila Met Galu zavodljivom haljinom, ovaj trenutak je svima zapao za oko! 10:05
BLIŽI SE DOGAĐAJ GODINE Prvi ponedeljak u maju rezervisan je za Met Galu, samo ulaznica košta 30.000 dolara 20:01
ODUŠEVILA FANOVE Zendaja najavila povratak na najveći modni događaj ikada, ovo je sve što treba da znate! 21:15
OTKRIVEN DRES KOD OVOGODIŠNJE MET GALE Na crvenom tepihu biće pravi modni spektakl, svi željno iščekuju maj 13:04
alo.rs/S.Ć. GOLO, GOLO, GOLO I MAČKE Ubedljivo najluđe kreacije na Met Gala, Rijana se topila, Kim zaboravila donji veš, Džej Lo izdominirala 11:57 Žena 0
NajŽena.rs POSTOJI DOKAZ DA JE KIM KARDAŠIJAN UNIŠTILA HALJINU MERILIN MONRO: Džabe je držala dijetu kada ju je unakazila za 11 minuta 09:50
alo.rs/S.Ć. POSTOJI LISTA ČEKANJA Najtraženija obuća u 2022. su "Pepeljuga cipele", salonke za kojima su poludele žene širom sveta 16:37 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31