"JA SAM BRENINA ĆERKA" Pevačica je ovu ženu godinama krila od javnosti, otkrivena istina o njihovom odnosu! 17:45 Vip 0
"NISMO SELJACI, PA DA ŠALJEMO LEPU BRENU DA NAS PREDSTAVLJA" Evo kako je pevačica eliminisana iz takmičenja "Pesma za Evroviziju" 06:00 Vip 0
LEPA BRENA PRVI PUT ISKRENO O RAKU DOJKE: "Ćutala sam o svemu, ogroman je šok, BRCA test pozitivan" 13:05 Vip 0
NAKON MNOGO GODINA PROGOVORILA O ĆERKI Lepa Brena brutalno iskrena: "Nisam je videla, jednostavno ne znam kakva je" 16:00 Vip 0
"BRENA I FILIP VRŠE PRITISAK NA ALEKSANDRU" Prijovićka pred porođaj u nezavidnoj situaciji, pojavile se šok tvrdnje! 13:20 Vip 0
"LEPA BRENA MI JE SVE UZELA, NAJVIŠE MI JE OSTALA DUŽNA" Pevačicu optužio poznati kompozitor, šok tvrdnje izneo javno 08:15 Vip 0
LEPA BRENA ZBOG OVE SCENE IZ "SLATKOG GREHA" MORALA DA SE NAPIJE Isplivale sve tajne sa setova legendarnog filma! 13:20 Vip 0
BRENA SVEDOČILA NA SUDU PROTIV MIROSLAVA ILIĆA Odlučila da stane na Mirjaninu stranu, ovo su svi detalji! 12:00 Vip 0
SIN LEPE BRENE MOMENTALNO NAPUSTIO SRBIJU Hitno se oglasio i otkrio šta se dešava, komentari se samo nižu (FOTO) 19:37 Vip 2
''OPRAVDALA BIH EPITET BRENINE SNAJKE GLASOM I STASOM'' Nadicu Ademov su povezivali sa pevačicinim sinom, sad žustro odgovorila (VIDEO) 18:58 Vip 0
MIROSLAV ILIĆ I LEPA BRENA DECENIJAMA NE PRIČAJU Razlog otkriven posle 30 godina, pevač odbio Živojinovićku, a onda mu je ona zagorčala život 16:45 Vip 0
LEPA BRENA IZ SVE SNAGE OŠAMARILA VODITELJA! On pao na pod, sve se desilo pred kamerama! (VIDEO) 16:00 Vip 0
ŠTA SE DESILO IZMEĐU ČOLE I LEPE BRENE? Pevali zajedno, dodirivao je po butini, a onda ju je pred svima žestoko ispalio! 09:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
"NIJE UMRO PRIRODNOM SMRĆU" Lepa Brena otkrila uzrok smrti voljenog, malo ko je znao istinu o porodičnoj tragediji 15:10 Vip 0
"IDI TAMO I POZDRAVI GA" Ovaj glumac je spojio Lepu Brenu i Bobu, prošlo je 9 godina od njegove smrti, pevačica i danas pamti njegove reči 10:16 Vip 0
"SNIMAO BIH SA LEPOM BRENOM, ALI MI NE DA ŽENA" Poznati hrvatski pevač šokirao izjavom, sada bi da peva narodnjake! 13:15 Vip 0
NAROD JE LUDOVAO ZA OVOM LUTKOM, A DANAS VREDI ČITAVO BOGATSTVO Pogledajte tavane i podrume — košta kao letovanje iz snova 12:36
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15