EVO ŠTA GRAĐANI MISLE O PONOVNOM SLUŽENJU VOJNOG ROKA Da li ste očekivali ovakve rezultate istraživanja? 06:00 Vesti 0
STIGAO VAM POZIV ZA VOJSKU, A ZAPOSLENI STE: Šta se dešava sa platom i u kom slučaju dobijate otkaz 21:14 Vesti 0
JOVANA JEREMIĆ POSTAJE GLAVNI KOMANDANT! Oglasila se voditeljka i iznenadila izjavom, otkrila planove 12:01 Vip 0
EVO KOLIKA JE KAZNA ZA ONE KOJI ODBIJU DA IDU U VOJSKU Zakon je jasan za Srbe koji neće u vojnike 12:19 Vesti 45
VOJNICI ĆE BITI BEZ MOBILNIH TELEFONA? Pravila su jasna, a ovo su uslovi za odlaganje vojnog roka 09:33 Vesti 0
EVO KO NEĆE MORATI DA IDE U VOJSKU 7 opcija, samo oni će moći da eskiviraju obavezno služenje vojnog roka 15:49 Vesti 0
SEDAMDESET PET DANA U VOJNIM ČIZMAMA, POVRATAK OBAVEZNOG VOJNOG ROKA: Mogu li mladi da se obuče za to vreme i šta sledi posle svake obuke 08:14 Vesti 0
GDE TI JE OBRAZ? Ukinuo obavezni vojni rok, a napada Vučića zato što ga nije vratio (VIDEO) 11:22 Vesti 49
DO KOJE GODINE SRBI MOGU DA ODLAŽU SLUŽENJE VOJSKE? Evo u kom slučaju vojni rok traje duže i šta ako je regrut u inostranstvu 13:58 Vesti 2
Blic; Alo; "NE ZNAJU NI UNIFORMU DA OBUKU!" Ministar Vučević o vraćanju vojnog roka i generacijama koje su preskočile obuku! 20:39 Vesti 1
Alo.rs NIŠTA NIJE KRIO OD NARODA Vučić govorio o potencijalnom uvođenju obaveznog vojnog roka, izjavi Makrona o EU i konačnim rezultatima izbora 13:15 Vesti 3
Novosti/Alo PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO OBAVEZAN VOJNI ROK Evo kada će početi i kako će izgledati za regrute (FOTO) 10:26 Vesti 16
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0