"VI STE INCEST" Monstruozno vređanje Anđele Đuričić, optužila Marka i Sanju za jezive stvari! 19:00 Vip 0
"REKLA SI DA ĆU DA ZAVRŠIM KAO KSENIJA PAJČIN" Anđela Đuričić izgubila kontrolu, obratila se Filipu Caru, Gastoz se drži za glavu! 17:15 Vip 0
SANJA GRUJIĆ UHVAĆENA U LAŽI! Objavljena njena šok prošlost, fanovi besni, Marko će doživeti nervni slom! (FOTO) 01:20 Vip 0
GASTOZ PRIZNAO DA IMA TAJNI PLAN U VEZI ANĐELE! Nije mogao više da izdrži, skinuo masku i sve javno otkrio! 19:15 Vip 0
"KADA TE JA SPUSTIM, NEĆEŠ USTATI" Učesnici Elite u žestokom okršaju, nije birao reči, brutalno ponizio partnerku! 22:00 Vip 0
"TUČEŠ MAMU KOD KUĆE ISTO KAO I MENE" Rijaliti učesnica u žestokom sukobu izgovara šokantne uvrede, gađa gde najviše boli (VIDEO) 08:00 Vip 0
BAČENA MAGIJA U RIJALITIJU?! Stigla hitna poruka za Marka Stefanovića, evo ko je u sve umešan! 00:40 Vip 0
IZMENIO JOJ LIČNI OPIS Marko Stefanović napravio Sanji neverovatnu promenu, učesnica Elite neprepoznatljiva! (FOTO) 10:10 Vip 0
"MOKRIO SAM U KREVET DO SEDMOG RAZREDA" Nakon mučnih detalja iz detinjstva, javno se obratio porodici: Nikada me više neće videti! 10:50 Vip 0
UČESNIK ELITE POKREĆE TUŽBU PROTIV OCA Stravično svedočenje brutalnog ponižavanja, svi u suzama, muk u Eliti 08:05 Vip 0
HITNO SE OGLASIO ROĐENI BRAT UČESNIKA ELITE! Region bruji o njegovoj ispovesti, a on mu javno zapretio da će ga raskrinkati ako nastavi... 20:39 Vip 0
"MOJA PORODICA MI NIJE DALA NI 200 DINARA, NISAM IŠAO NA EKSKURZIJE" Šok ispovest učesnika Elite: "Otac mi je ukrao 30.000 evra" 19:40 Vip 0
ŠOK PREOKRET U ELITI 8 Rijaliti par staje na ludi kamen, raskidali, tukli se, pravili skandale, a sada... 16:50 Vip 0
OVAJ FRAJER JE NOVI UČESNIK ELITE 8! Njegovu devojku svi znamo, mediji su brujali o njihovom raskidu 00:34 Vip 0
NEĆU DA ČUJEM ZA TU GADURU U ŽIVOTU Raskinuli bivši zadrugari, on se oglasio šokantnom porukom 23:15 Vip 0
BIVŠI ZADRUGAR DOBIO ULOGU U DOMAĆOJ SERIJI Odmah se pohvalio novim zanimanjem, ovo niko nije očekivao! 12:54 Vip 0
MNOGI SU IM PREDVIĐALI KRAJ NAKON RIJALITIJA Isplivao intimni snimak Sanje Grujić i Marka Stefanovića 19:08 Vip 0
ULOŽILI SAV NOVAC U BIZNIS Marko Stefanović i Sanja Grujić kupili stan, pa otkrili koje ime će dati detetu! 21:10 Vip 1
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
BIĆE POTOP U CELOM REGIONU, PAŠĆE 200 LITARA KIŠE Ovi delovi biće na udaru i oluja sa grmljavinom 16:22 Vesti 0
OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE Objavili brojke, evo u koliko škola u Srbiji je nastava normalizovana 15:52 Vesti 0