EVO KAKO JE DRAGAN PRIHVATIO MALU LEU! Jovana Jeremić nikad iskrenije o odnosu sa biznismenom: On je lav i obeležio je moj život! 07:10 Vip 0
DEČKO VODITELJKE DNEVNIKA POGINUO U PADU AVIONA! Kolega joj potvrdio bolnu istinu, od ovoga se nikada nije oporavila 19:40 Vip 0
VATRENO IZDANJE VODITELJKE PINKA! Smršala 12 kilograma, pa pokazala izvajano telo, njene grudi u prvom planu! 07:20 Vip 0
OVO JE BIO NAJVEĆI UDARAC ZA BOJANU JANKOVIĆ! Preminula voditeljka Pinka u decembru doživela veliki gubitak 23:29 Vip 0
EVO KO JE BOJANA JANKOVIĆ Pronađena mrtva u stanu, poznata voditeljka vodila kultnu emisiju koju su Srbi obožavali 21:57 Vip 0
NEKA NEKO PROBA DA MI DIRA MUŽA! Voditeljka Pinka žestoko odbrusila na prozivke, otkrila jasan razlog zašto ne objavljuje fotke sa njim 12:15 Vip 0
MAZA MOJA, LJUBAV MOG ŽIVOTA... Procurile privatne prepiske Jovane Jeremić i biznismena: Evo šta joj sve šalje u porukama 16:35 Vip 1
VODITELJKA PINKA NIJE OBUKLA GAĆICE? Pokazala savršenu figuru, pa pozirala ispred kamere, mreže gore 20:30 Vip 1
MEDIJSKO ČUDOVIŠTE! Jovana Jeremić pokazala izvajano telo, poze oduzimaju dah, društvene mreže dovela do usijanja 22:55 Vip 0
NISU HTELI DA JE ZUMIRAJU! Voditeljki Pinka još pre 3 nedelje "palo" lice, ona otkrila da je imala ozbiljan problem zbog ovoga 12:37 Vip 0
OVO SE ČEKALO! Prvi snimak poljupca Jovane Jeremić i 14 godina starijeg biznismena, Ljuba Aličić im pevao na uvce 16:22 Vip 0
Alo/Amina Jusović ŠOKIRALA NOVIM IZDANJEM Jovana Jeremić otišla korak dalje, freska na njenim grudima zabezeknula sve! (FOTO) 13:20 Vip 0
Alo/A.J. OTKRILA POL BEBE Tijana Stoisavljević je u petom mesecu trudnoće, a sada isplivala fotografija gde se voditeljki jasno nazire trudnički stomak! 21:00 Vip 0
Alo/A.J. NOVO IZDANJE JOVANE JEREMIĆ Voditeljka ostavila sve bez teksta novim izgledom, evo šta je promenila na sebi! 19:50 Vip 0
Alo/Olivera Konatar "ZBOG OVOG STANA SAM OSTALA DEKINTIRANA" Jovana Jeremić ekipi Alo! otvorila vrata novog doma (VIDEO) 20:00 Vip 1
Blic/Alo/M.K. TRANSFORMACIJA VODITELJKE Tanja više ne izgleda isto, jagodice, usne, kapci, promenila lični opis 20:30 Vip 0
Alo/N.D. "IMAM MANGUPSKE STAVOVE, ALI NISAM MAFIJAŠICA" Dušica Jakovljević nikada iskrenija: BOMBE I PUCNJAVE NEMAJU VEZE SA MNOM 22:01 Vip 0
Alo! / O. K. POKUŠAVAJU DA JE ZASTRAŠE Jovana Jeremić dobija jezive pretnje nakon što je otkrila da se njene koleginice bave najstarijim zanatom 08:00 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. NOVEMBAR Vaga preopterećena poslom, Strelac obnavlja kontakt sa bivšom ljubavi, Škorpiji problemi sa leđima 06:44 Razonoda 0
"ZORO" JOVIĆ U OSVETNIČKOM MODU Fantastična predstava Srbina, u Majamiju ponosni na sva usta (VIDEO) 07:42