"MOTIKOM SAM JE IZBACILA IZ KUĆE" Muž folkerke imao 99 ljubavnica, a onda je odlučila da uzme stvar u svoje ruke! 06:30 Vip 0
PEVAČICA UHVATILA MUŽA U PREVARI Imao je više ljubavnica, otkrila šok detalje: "Jednu sam motkom udarala" 15:20 Vip 0
PEVAČICA UHVATILA MUŽA U PREVARI Imao je više ljubavnica, otkrila šok detalje: "Jednu sam motkom udarala" 12:30 Vip 0
PEVAČICA NOSILA DŽAKOVE PARA SA NASTUPA Iz nemaštine do bogatstva: "Bacali su pare, prstenje, satove, davali su sve što imaju!" 16:40 Vip 1
PEVAČICA OD JEDNE PESME SAGRADILA TRI KUĆE Obogatila se zbog čuvenog hita, a onda su joj zabranili da peva, otkrila i zbog čega! 06:00 Vip 0
ZATEKLA MUŽA SA ŠVALERKOM, PA JE TUKLA MOTKOM! Šok ispovest naše pevačice, otkrila detalje drame iz porodičnog doma! 21:00 Vip 0
OGROMNI LAVOVI NA KAPIJI, KOKOŠKE U DVORIŠTU Ovo je vila naše poznate pevačice od nekoliko stotina kvadrata 06:30 Vip 0
OD JEDNE PESME SAGRADILA TRI KUĆE Pevačica se obogatila zbog jedne numere, a onda su joj zabranili da je peva, otkrila razlog! 10:45 Vip 0
ZATEKLA MUŽA SA ŠVALERKOM, PA JE TUKLA MOTKOM Naša pevačica ispričala urnebesnu situaciju iz spavaće sobe! 09:10 Vip 0
Alo/N.D. ZBOG BAKŠIŠA PEVALA NA DRVETU Poznata pevačica šokirala priznanjem, pa poručila: Tako sam sagradila tri kuće! 11:50 Vip 0
Alo/N.D. "NA SAHRANI SAM POKOJNIKU PEVALA OMILJENE PESME" Pevačica progovorila o krajnje MORBIDNOJ SITUACIJI 20:20 Vip 0
Alo/A.M. MOJ MUŽ JE IMAO 99 ŠVALERKI Pevačica uhvatila muža sa ljubavnicom, pa otkrila detalje: Jednu sam sa motkom udarala 21:00 Vip 0
Kurir/Alo/J.J. U DŽAKOVIMA SAM NOSILA PARE! Pevačica progovorila o svojim počecima, a evo koliki joj je bio najveći bakšiš! 15:37 Vip 0
Alo/Đ.M. ZARADILA JE TRI KUĆE OD SAMO JEDNE PESME! Punila je kafane širom magistrale, nestala iz javnosti, a sada je otkrila i značenje njenog velikog hita! 11:55 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. UŠLA JE U KAFANU SA 15 GODINA I NAPRAVILA HAOS! Života priča legendarne Šikice nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a malo ko zna gde je zapevala prvi put 11:27 Vip 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
MISTIČNA STAZA PODNO SRPSKE PLANINE! Njom je prolazio Patrijarh Pavle, a malo ko zna za njenu tajnu (FOTO) 12:26 Vesti 0
ON JE DEDA GODINE Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet 12:11