Republika/Alo/N.D. RADIĆEMO U BUJANOVCU Ivana Puzić i Sandra Bakša nakon bekstva iz Zadruge otkrile kako će vratiti 100.000 evra! 11:58 Vip 0
Alo/N.D. NE ZNAM KAKO ĆU DA VRATIM NOVAC Sandra Bakša progovorila o bekstvu iz Zadruge, a evo šta je rekla za Zoricu Marković 20:30 Vip 0
Alo/M.K. ISPLIVAO SNIMAK KAKO ZADRUGARKE BEŽE IZ RIJALITIJA Zbog ovoga će platiti 100.000 €, obezbeđenje odmah reagovalo (VIDEO) 19:50 Vip 0
ALo/N.S. NJEN DRUG OTKRIO PRAVU ISTINU Zorica Marković je Sandru optužila da se bavi najstarijim zanatom, sada se sve saznalo 09:30 Vip 0
Alo/M.K. SAMO JOJ JE ON U GLAVI Aleksandra Nikolić se poverila Bakši o kome stalno misli, a njemu poručila ovo, šok 21:00 Vip 0
Pink/Alo/M.K. UDARENA PO DŽEPU Anđela Ilić snosiće velike posledice zbog nasrtaja na Sandru Bakšu, ovo se u Zadruzi ne dopušta 16:40 Vip 1
Alo/M.K. HAOS U SPAVAĆOJ SOBI Sandra Bakša i Anđela Ilić imale žestok okršaj, obezbeđenje odmah uleteo (VIDEO) 16:10 Vip 0
Alo/Đ.M. OMAKLO JOJ SE Ovako Majin otac brani ćerku nakon njene skandalozne tuče u rijalitiju, gosti u studiju zanemeli od šoka 08:33 Vip 0
Alo/M.K. CRKLA DABOGDA, DR**O JEDNA Haos se nastavlja, Maja uputila brdo uvreda Bakši, ona je spustila ne zemlju 23:32 Vip 0
Alo/M.K. MAJA NAPALA BAKŠU Kovačevićeva ubeđena da je Sandra ukrala nes kafu, pa skočila na nju 23:21 Vip 0
Alo/M.K. SANDRA BAKŠA RAZAPETA Sve izašlo na videlo, krala hranu i stvari ovim zadrugarima, haos se nastavlja 23:24 Vip 0
Alo/M.K. MAJA NAPALA ZADRUGARKE: One su ljubomorne na mene, samo hoće ručno da zad**oljavaju Bilala 22:47 Vip 0
Alo/M.K. MAJA DOŽIVELA POMRAČENJE Zadrugarke je prevarile i ukrale jedinu stvar koju koristi, napravila lom 21:00 Vip 0
Alo/M.K. NE BIH REKLA, KUNEM TI SE Bilal van sebe od besa, boji se da ova zadrugarka ne otkrije njegovu tajnu 21:24 Vip 0
Alo/Đ.M. KRADE, LAŽE, SPLETKARI... Zadrugari najavili haos nakon što je otkriveno ko krade stvari, sutra se dešava preokret 19:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"RUSKA FEDERACIJA ĆE LIKVIDIRATI LIDERE KIJEVSKOG REŽIMA" Izjava šefa komiteta ruske Dume ledi krv u žilama, stiže odmazda za ubistvo generala 22:33 Vesti 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE VOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0