OSVANULI SNIMCI SA SLAVLJA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Adil peva "Sine moj" a Verica drži ćerku za ruku i ljubi je, slavilo se do jutra! (VIDEO) 09:55 Vip 0
BRITNI SPIRS NIKAD MLAĐA Zablistala na svečanoj proslavi rođendana, niko ne veruje da je napunila ovoliko godina 10:45
SLAVLJE U DOMU AMIDŽIĆA! Oglasili se Ognjen i Mina, čestitke ne prestaju da se nižu! (FOTO) 12:25 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ACE SOFRONIJEVIĆA! Objavio sliku za ženom doktorkom, čestitke samo pljušte! 16:23 Vip 0
SLAVLJE U DOMU MARIJE KILIBARDE! Danas je poseban dan za voditeljku: "Treći član naše porodice..." 17:20 Vip 0
KREM ESTRADE NA PRVOM ROĐENDANU ĆERKICE NAŠE PEVAČICE! Folkerku i muža retko viđamo u javnosti, a njen dolazak je sve iznenadio! (FOTO) 21:32 Vip 0
FOLKERKA BLISTA NA PRVOM ROĐENDANU ĆERKICE! Bujno poprsje svi su primetili, ali i supruga milionera! (FOTO) 20:20 Vip 0
GALA SLAVLJE JOVANE JEREMIĆ Zanemela zbog rođendanskog poklona, pogledajte sve detalje! (VIDEO) 18:12 Vip 0
ĐANI FRAPIRAO STJUARDESU! Evo šta je folker uradio, Slađa Alegro otkrila detalje hit situacije, o ovome će se pričati! 20:37 Vip 1
"KAKVA ZADRUGA, MI SMO NAJJAČI" Đanijeva snajka šokirala priznanjem, Slađa spremna za rijaliti šou program: "Neka plate i sve može" 19:07 Vip 0
NADAM SE DA ĆE BAREM JEDNO DA ME NASLEDI KAO PEVAČA! Đani i Slađa organizovali gala slavlje, sve pršti od luksuza! 18:27 Vip 0
ZNAŠ KO MI FALI OVDE... Darku Laziću pune oči suza, otkrio kako se oseća nakon rođenja ćerke, ne može da sakrije emocije 22:00 Vip 0
BRAT DARKA LAZIĆA ZASENIO SVE NA SLAVLJU Njegov izgled svi komentarišu, dugo je izbagavao da se pojavljuje u javnosti 21:45 Vip 0
SLAVLJE KOD LAZIĆA POVODOM ROĐENJA ĆERKE! Majka Branka se pojavila sa dečkom, pevač van sebe od sreće! 19:00 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU RAŽNATOVIĆA! Čestitke stižu sa svih strana, Ceca jedva čeka, odmah se oglasila! 15:15 Vip 0
RADA MANOJLOVIĆ UBACILA U PETU BRZINU, HAOS NA SVADBI KOD KOLEGINICE! Gosti u neverici šta radi, potpuno se opustila 12:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22