MILE KITIĆ I MARTA SAVIĆ GRADE NOVU VILU Luksuzna nekretnina nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO) 20:55 Vip 0
MILE KITIĆ SE ŽENI PO TREĆI PUT? Pevač zaprepastio javnost: Svidela mi se po karakteru i izrazu! 11:46 Vip 0
MILE KITIĆ I MARTA GRADE OGROMNU VILU! Ova lokacija je postala novi raj za poznate, ulažu velike svote novca, imaće i bazen! 22:54 Vip 0
NAKON 15 GODINA SUĐENJA ODLUČILI DA SE PRESELE! Poznati folker napušta Beograd, evo i sa kim 12:25 Vip 0
ZAVIRITE U LUKS VILU MILETA KITIĆA Mermer i kristali, sve pršti od luksuza, a tek da vidite ovaj detalj! 17:45 Vip 0
TU SMO GDE SMO, SVAKO IMA SLOBODU! Supruga Mileta Kitića progovorila nakon njegove izjave da može slobodno da ga vara 09:45 Vip 0
MILETU SAM SVE OPROSTILA, VENČAĆEMO SE U CRKVI: Marta Savić javno o braku sa folkerom, ne krije ništa više, sada je sve javno 14:38 Vip 1
DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO ONA? Isplivala fotka Marte Savić stara 35 godina, ljudi ne mogu da veruju šta vide 16:00 Vip 0
BIO JE JAKO BOLESTAN, A JA NISAM OTIŠLA KOD NJEGA Marta Savić priznala da je strah bio njena opsesija 07:45 Vip 0
IZDVOJILI BASNOSLOVNU SUMU Mile Kitić i Marta Savić nisu štedeli, za renoviranje vile u Dominikanskoj Republici dali malo bogatstvo! 10:50 Vip 0
PROMENILA JE PROFESIJU Mile Kitić otkrio dugo čuvanu tajnu, evo zašto Marta Savić više ne snima pesme 18:45 Vip 0
Amina Jusović OSVANULE PREPISKE IZMEĐU NOVOG DEČKA ELENE KITIĆ I MARTE SAVIĆ Pevačica se prva javila, pa zetu uputila ovaj komentar! 08:16 Vip 0
Amina Jusović SAMO POGLED VREDI 300.000 EVRA Marta se vratila u Srbiju posle godinu dana, a evo u kakvom luks dupleksu je uživala! 07:00 Vip 0
Milica Veličković MARTA SAVIĆ SE VRATILA U SRBIJU NAKON GODINU DANA! Pevačicu sačekali ćerka i zet, a evo šta je imala da kaže posle duže medijske pauze 21:00 Vip 0
Alo/Milica Veličković SLAVLJE U PORODICI KITIĆ! Marta otputovala na daleku destinaciju ovim povodom, ne krije radost i sreću 13:40 Vip 0
Alo/N.D. EVO KO JE PRVA ĆERKA MILETA KITIĆA! Sušta je suprotnost od Elene, krije se od medija i ne živi u Srbiji 11:00 Vip 0
Hellomagazin/Alo/B.S. MALO KO ZNA DA MU JE MARTA DRUGA ŽENA Ovo je prva supruga Mileta Kitića sa kojom ima ćerku, pevač je nikada ne pominje 11:43 Vip 0
Alo/E.B. ZASTAĆE VAM DAH OD LUKSUZNOG DUPLEKSA MARTE I MILETA KITIĆA Vredi 300.000 evra, a svaki kutak uređen po poslednjoj modi! (FOTO) 15:44 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22