PRIZNAO DA JE KRIV ZA UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI Zadremao pa udario u automobil u kom se nalazio ministar odbrane Bratislav Gašić 13:38 Hronika 0
DETALJI UDESA SA IBARSKE MAGISTRALE U KOM JE BILO VOZILO SA GAŠIĆEM Sumnja se da je vozač "sitroena" na trenutak zatvorio oči 09:19 Hronika 0
OGLASILO SE MINISTARSTVO ODBRANE "Civilni automobil, iz za sada nepoznatih razloga, udario u službeno vozilo u kome se nalazio ministar odbrane Bratislav Gašić" 14:06 Hronika 0
MINISTAR ODBRANE BRATISLAV GAŠIĆ IMAO UDES Sudar se dogodio jutros na Ibarskoj magistrali 12:29 Hronika 1
"NISMO STIGLI DA SE POZDRAVIMO..." Zvaničnici se opraštaju od Palme: Zaslužio je zahvalno sećanje srpskog naroda 07:14 Vesti 46
NE POSTOJE REČI...Ministar Gašić se oprostio od tragično stradalog vojnika i njegovih mališana 11:36 Hronika 0
PONOŠ RUŠIO VOJSKU, VUČIĆ JE GRADI Ministar Gašić: Šta je radio kao načelnik Generalštaba, to dobro znamo 18:49 Vesti 17
MINISTARSTVO ODBRANE: Svečanost povodom prijema 183 podoficira u profesionalnu vojnu službu (FOTO) 15:09 Vesti 0
"MLADI NIKOLA STRADAO JE OD ZLOČINAČKE RUKE, NEKA SE NJEGOVOJ DUŠI PODARI RAJSKO NASELJE!" Ministar Gašić uputio telegram saučešća porodici ubijenog policajca! 12:12 Hronika 0
"TO JE PODMUKLI KUKAVIČKI AKT..." Ministar odbrane Srbije reagovao na terorisrički napad u Beogradu 18:16 Vesti 0
GAŠIĆ NA POLAGANJU ZAKLETVE VOJNIKA: Nećemo biti deo vojničkih saveza i o svojoj odbrani i bezbednosti brinućemo sami (FOTO) 17:10 Vesti 0
MINISTAR GAŠIĆ U ZVANIČNOJ POSETI BAKUU Srbija veoma zahvalna Azerbejdžanu na principijelnoj i bezrezervnoj podršci 17:25 Vesti 0
KAKO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE REAGOVALI NA POLIGRAFU Ministar Gašić otkrio detalje: Jedan odmah reagovao, a drugi... 15:50 Hronika 0
GAŠIĆ O OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO DANKE "Njih dvojica su nas odveli do deponije, ali ne možemo da im verujemo" (VIDEO) 14:59 Vesti 0
SVEČLJA REKAO DA SE OKO 400 SRPSKIH EKSTREMISTA OBUČAVA NA GRANICI SA KOSOVOM Reagovao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić 21:33 Vesti 1
PREDSTAVLJEN NOVI SIMULATOR PREVRTANJA Promociji na Sajmu prisustvovali ministar policije I generalni sekretar AMSS 16:34 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PREDSEDNIK AZEJBERDŽANA: Pod plaštom takozvanih evropskih posmatrača stvorena je NATO infrastruktura na našoj granici 14:23 Vesti 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39