TAJNI ŽIVOT CECINE SESTRE LIDIJE! Ona je najveća podrška pevačici, a evo zašto je odlučila da zadrži svoju privatnost za sebe 21:20 Vip 0
Alo/E.B. DRAGANA KOSJERINA PROGOVORILA O MISTERIOZNOM DEČKU Krije ga i čuva od svih, a evo kakav im je zapravo odnos! 07:22 Vip 0
Alo/N.D. ROĐENI BRAT MU JE TAKOĐE GLUMAC Ivan Bosiljčić privatan život krije od očiju javnosti, OVE DETALJE O NJEGOVOM ŽIVOTU NISTE ZNALI 10:20 Vip 0
Republika/Alo(N.S. OSTALA SAM BEZ SUPRUGA Snežana Đurišić progovoila o privatnom životu, pa spomenula Vanju 11:00 Vip 0
Grandonline/Alo/A.J. BOLJE POGAN JEZIK NEGO POGANE MISLI Milica Todorović otkrila kako reaguje kad joj dođe žuta minuta 09:45 Vip 2
Alo/A.J. VOLIM DA SE POHVALIM, ALI NEMAM ČIME Nataša Bekvalac iskreno o ljubavnom životu, a ovako vaspitava ćerke 19:25 Vip 0
Alo/N.S. NEMAJU SVI TU SREĆU DA IM SE POKLOPE ZVEZDE Pevačica Nataša Đorđević otkriva da njen životni put uopšte nije bio lak, a evo koji muškarac joj pomogao 18:31 Vip 0
Story/Alo/A.M. LJUBOMORNA SAM Voditeljka progovorila o detaljima svog braka, a jednim priznanjem šokirala je javnost, ali i muža 19:58 Vip 1
Story/Alo/A.M. TADA JE POKAZAO KOLIKI JE ČOVEK Pevač nikad iskrenije o svom životu, a ovaj fudbaler mu je pomogao kada mu je žena dobila moždani udar 15:35 Vip 0
Alo/A.M. MOJ PRIVATNI ŽIVOT NE PATI! Anastasija pomera granice na estradnom nebu, a priznala i koji je njen trik da sačuva intimu! 13:44 Vip 0
Blic/Alo/A.M. RAZMIŠLJAM DA SE PENZIONIŠEM! Miodrag Radonjić iskreno o novom poduhvatu, mlađim kolegama i očinstvu! 20:21 Razonoda 0
Republika/Alo/A.M. OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA! Marijana Mateus i Miodrag Kostić godinama su krili jednu stvar koja je sada šokirala javnost! 12:10 Vip 2
Glorija/Alo/A.M. ŽIVOT MI SE POTPUNO PROMENIO! Konstrakta otkrila kako slava utiče na njenu porodicu! 12:18 Vip 0
Republika/Alo/A.M. IZGUBILA BEBU, PA DVA PUTA UMRLA! Maja Nikolić otkrila najbolnije trenutke života: Apsolutno ničega se ne sećam! 18:13 Vip 0
Alo/I.G. OVAKO JE KADA RADITE ZA KARDAŠIJANOVE! Oni su pakleno uspešni, a njihovi bivši saradnici otkrili pikanterije iz života slavne rijaliti porodice! 23:58 Vip 0
Alo/I.G. PROGOVORILA O ZETU! Majka Mije Borisavljević iznela u javnost detalje iz privatnog života svoje ćerke! 18:37 Vip 0
Alo/I.G. ŽIVIM SA JOVANOM, ZAJEDNO ODGAJAMO HANU I KATJU! Nataša Bekvalac iznela sve o privatnom životu, ne želi da se krije! 17:30 Vip 0
Hello/Alo/I.G. VERICA BRADIĆ KRIJE SUPRUGA KAO ZMIJA NOGE Voditeljka retko priča o privatnom životu, a sada je konačno jasno i zašto je tako! 08:27 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37