SAMO TI ĆUTI, MAJKU ĆU TI... Ivan Marinković uputio stravične uvrede Jeleni u jeku haosa oko preljube, javnost besna 17:15 Vip 0
"JE*EŠ KRALJA!" Hiljade ljudi psovalo Čarlsa, skandal u Britaniji, sve prenosila državna televizija! 17:51 Vip 0
NEKA IDE U MATERINU! Luni Đogani svega preko glave, šokirala potezom, svi se pitaju šta se dešava, a ona otkrila koja joj je jedina želja nakon svega! 20:40 Vip 0
AU, ŠTA RADE OVA DECA! Sraman trend cirkuliše mrežama, roditelji van sebe zbog ponašanja svojih mališana 21:10
NERVOZNI ZA VOLANOM Da li znate koje automobile voze oni koji najviše psuju u saobraćaju? 09:05 Vesti 0
OBOJICA SU IMALA RAK, A JEDAN IZ USTA BLJUJE... Monah Arsenije progovorio o bolničkim danima, ima jaku poruku za sve 14:12 Vesti 0
alo.rs "OVO JE ZA TUŽBU" Srbi besni zbog doktora iz Vranja koji psuje pacijente, "ne priliči ni kočijašu" 07:47 Razonoda 0
Alo/V.Đ. KLAO SAM SE SA MNOGO GORIMA OD TEBE INSTAGRAM MAFIJAŠU Bebica zaurlao na Cara pa mu pretio! 10:14 Vip 0
Alo/Đ.M. TUČA MAJE I ANE SPASOJEVIĆ! Marinkovićeva nasrnula na cimerku dok je bila gola, pojavio se i snimak haosa (VIDEO) 10:15 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. NE PIŠE MU SE DOBRO KADA DOĐEM Ermina Pašović stiže u Zadrugu 6, najavila haos Urošu Ćertiću 18:18 Vip 0
Alo/Đ.M. MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Isplivao skandalozni snimak Uroša Ćertića dok vređa muslimane, kamera zabeležila sve, javnost besna (VIDEO) 12:12 Vip 1
Alo/Đ.M. ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK! Zbog ovoga je Ćertić kažnjen mesečnim honorarom, izgovorio stravične uvrede cimeru, spomenuo i džamiju! (VIDEO) 15:30 Vip 1
Alo/Đ.M. RAZVALJENA PROSTITUTKA! Tara Simov brutalno ponizila Ivu Grgurić, starleta nije birala reči za pobednicu Zadruge (FOTO) 15:41 Vip 1
24Sedam/Alo/Đ.M. SVE SAM VIDELA, TRAJALO JE 10 MINUTA! Stanari zgrade gde je Marija Šerifović imala incident razvezali jezik i otkrili sve detalje drame 14:26 Vip 2
RTS/Alo/V.P. PONOVO PRITISCI NA SRBE NA KOSMETU U selu Donja Brnjica ispisani uvredljivi grafiti i psovke (FOTO) 18:05 Vesti 0
Alo/Đ.M. JE*EM JOJ DETE! Zola izgovorio skandalozne uvrede na Viktorijin račun, udario najniže moguće, Filip Car momentalno morao da reaguje 08:20 Vip 0
Alo/A.M. PLJUŠTALE PSOVKE Aleksandra pročitala čestitke Dejanove podrške i shvatila da je niko ne podržava, poručila im samo jedno 16:44 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. PROŠLO JE ŠEST GODINA OD SUKOBA Otkriveno kako je došlo do pomirenja Stanije i Tamare, pričalo se i da su tužile jedna drugu, a ovo je istina 13:55 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
JEDAN PREDMET U KUHINJI NIKO NE PERE, A PUN JE BAKTERIJA Preko njega se može dobiti salmonela, a ovo su simptomi 12:17