PACIJENT PAO SA DRUGOG SPRATA BOLNICE I UMRO! Tragedija u KB Zenica, policija ispituje slučaj 11:37 Vesti 0
HIT U PROKUPLJU Pacijent "pozajmio" sanitet iz bolnice pa se sa njim zaputio ka Kuršumliji 07:49 Hronika 0
"IZGLEDAM 15 GODINA STARIJE" Pacijent u lošem stanju nakon operacije kičme, a sestra prokomentarisala OVO 08:40 Razonoda 0
V. Popović VIKAO NA MEDICINSKU SESTRU, PA JOJ PRETIO DA ĆE JE UBITI Tužilaštvo u Vranju podiglo optužnicu protiv nasilnika zbog pretnji 22:13 Hronika 0
Alo!/Mediji NAPAD NA HIRURGA U LOZNICI Incident se dogodio kada ga je napala rodbina pacijenta; sada se oglasila i bolnica! 18:59 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs NAPAD NA HIRURGA U LOZNIČKOJ BOLNICI Na doktora nasrnuli rođaci jednog od pacijenata 17:44 Hronika 0
Alo.rs PRESTRAVLJEN UPAO U HITNU SA PLAVIM ŠAKAMA Na sve ga testirali, a onda otkrili nešto jako bizarno 12:22 Vesti 0
Alo.rs/Novosti.rs ISPOVEST BOLNIČARA SA VMA KOJEG JE IZUJEDAO PACIJENT "Kao da je đavo ušao u njega, nas šestorica smo ga smirivali!" 14:46 Hronika 0
Alo.rs/Informer.rs HOROR U KRAGUJEVCU Pacijent duševne bolnice stolicom nasmrt pretukao drugog pacijenta! 07:17 Hronika 0
Alo.rs/Blic.rs BRAT PACIJENTA KOJI JE UMRO POSLE TRETMANA KOD KIROPRAKTIČARA OGORČEN Kako Milanova smrt može da bude ubistvo iz nehata? 14:30 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. DA JE SMRT BLIZU MOŽE SE UOČITI NEKOLIKO MESECI RANIJE Doktorka otkrila koji znakovi pokazuju da osobi više "nema pomoći" 21:48 Žena 0
Alo! SLUČAJ SLOMLJENOG VRATA JOŠ BEZ EPILOGA Za smrt pacijenta kod kostolomca kazna do 12 godina zatvora 07:00 Vesti 0
mediji/Alo/V.P. DRUGI SLUČAJ MAJMUNSKIH BOGINJA U SRBIJI Poznato kako i gde se pacijent zarazio 19:39 Vesti 0
Alo/E.N. NAPADNUTA MEDICINSKA SESTRA U DZ BORČA Razjareni pacijent nasrnuo na nju, pa iščupao telefon, razlog je bizaran 12:45 Hronika 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 41