STANIJU MUVAO NAŠ POZNATI TENISER Nakon mnogo godina sve se saznalo, bili su zajedno i u Njujorku! 21:40 Vip 0
"ŽELIM MU DA RADI SVE TO I DA NE OSTANEMO ZAJEDNO" Stanija šokirala priznanjem o Asminu, otkrila nove detalje iz njihovog odnosa! 00:20 Vip 0
"OSMAN JE POPUT ASMINA, TAKVE LJUDE NAZIVAM RIJALITI FANATICIMA" Stanija bez milosti o Aneli i Luki, nije štedela ni Stefana i Anđelu Đuričić! 23:40 Vip 0
PREKINULA ĆUTNJU! Stanija progovorila o primirju sa Asminom Durdžićem: ''Svako nosi svoj krst'' 21:20 Vip 0
STANIJA DOBROJEVIĆ PROGOVORILA O BOGATSTVU Ima kuću u Americi, a evo kako je zaradila prvih 100.000 evra! 18:00 Vip 0
VRELO IZDANJE STANIJE DOBROJEVIĆ SA ČEKIĆEM U RUCI! Starleta pokazala liniju i priznala: ''Najviše sam radila dok sam bila na Farmi'' 12:00 Vip 0
ASMIN NE ODUSTAJE OD STANIJE Durdžić otkrio nove detalje, pa priznao da je izgubio kompas! 22:00 Vip 0
BARBI JAJA I USKRŠNJA BAJKA! Stanija došla bez Asmina u Srbiju, pa pokazala svoja umeća i zaludela sve (FOTO) 00:20 Vip 0
STANIJA UHVAĆENA SA OVIM PEVAČEM NAKON RASKIDA SA ASMINOM! Objavljena privatna fotka, Asminu neće biti dobro! 21:15 Vip 0
"BACILA MI JE NEKE MAGIJE, POLUDEO SAM OD TOG TRENUTKA" Asmin krivi Aneli i njenu majku zbog kolapsa sa Stanijom, tvrdi da su one krive za sve! 16:15 Vip 0
NJEN POTEZ NAKON RASKIDA SVI KOMENTARIŠU! Evo sa kim je u avionu Stanija Dobrojević nakon što je završila odnos sa Asminom 14:55 Vip 0
"NIJE NAVIKLA DA MUŠKARAC IMA STAV!" Asmin progovorio o raskidu sa Stanijom, sad je sve jasno! 19:02 Vip 0
STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA INTIMU! U izazovnim pozama i minijaturnom bikiniju izazvala opštu pometnju, sve se vidi (FOTO) 19:20 Vip 1
EVO KOLIKO JE PLATIO NAŠU PEVAČICU! Dečko Stanije Dobrojević na kraju sve priznao, od cifre će vam se zavrteti u glavi! 23:59 Vip 0
POKAZALA INTIMNE DELOVE! Vrelo izdanje Stanije Dobrojević u teretani ometa muškarce da dižu tegove, ovim pokretom otišla predaleko 11:00 Vip 0
ASMIN UHODI STANIJU! Otišao ispred njene zgrade i šokirao sve, sumnja u svoju devojku (FOTO) 20:45 Vip 0
KOLIKO GODINA IMA STANIJA DOBROJEVIĆ? Proslavila rođendan, pohvalila se skupocenim poklonima, a mnogi su mislili da je mlađa 08:10 Vip 0
KRISTINA SPALEVIĆ HAKOVALA TELEFON STANIJE DOBROJEVIĆ! Kristijan otkrio tajne detalje, nastao haos: Uzela je sve slike i klipove u zadnjih 10 godina! 02:30 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
DOK EKSPLOZIJE ODJEKUJU RUSIJOM, OGLASIO SE ZELENSKI Ono što je poručio niko nije mogao ni da pretpostavi 22:44 Vesti 0
NOVČANIK SE PUNI Ova 2 znaka čeka ogroman priliv novca u četvrtak, 8. maja, univerzum im pruža samo najbolje 22:02
"OVO JE NIVO BETON LIGE" Srpski fudbal ne pamti ovakvu izjavu: Trener TSC-a zagrmeo posle poraza od Vojvodine 21:20