DIGLA JOJ SE KOSA NA GLAVI! Stanija Dobrojević zbog Maje Marinković doživela fras: ''Moj rođeni telefon me...?'' 15:30 Vip 0
"PO HILJADU DOLARA DNEVNO" Otkriveno koliko zarađuje Stanija Dobrojević, priznala čime je sve morala da se bavi u životu 08:41 Vip 0
"ŽIVIM ZA DAN KADA ĆU RODITI DETE" Stanija Dobrojević za Alo! obelodanila do sada nepoznate detalje: "Lepota je prokletstvo..." (FOTO) 15:00 Vip 0
IŠČUPAČU TI KLEMPAVE UŠI, BABO LUDA! Asmin Duržić se uključio u program uživo, lavine uvreda uputio Jasmini Ahmić 00:15 Vip 0
''ZASLUŽUJE MNOGO BOLJU ŠMINKU'' Seka Aleksić za Cecu ima više zamerki, Dari dala najnižu ocenu, a Karleušu digla u nebesa 21:11 Vip 1
"BEDNIK SPAVA KOD MAJKE, GDE MU JE VILA I PORŠE?!" Žestoke uvrede na račun Asmina Durdžića, ni Stanija nije pošteđena 10:40 Vip 0
PROŠETALA U BELOJ HALJINI BEZ DONJEG VEŠA! Stanija Dobrojević pomamila muški rod, ipak našla sebi manu: ''Kao da sam trudna'' 08:35 Vip 0
"ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..." Uragan Milton napravio haos na Floridi, hitno se oglasila Stanija Dobrojević i otkrila jezive detalje! 22:55 Vip 2
PRIZOR SA FLORIDE LEDI KRV U ŽILAMA Srpskoj pevačici ugrožen život, objavila jeziv snimak! 08:00 Vip 0
STANIJA ŠETA ULICOM BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA Prolaznici šokirani prizorom, sada je prevazišla samu sebe! 18:00 Vip 0
STANIJA DOBROJEVIĆ NA FARMI Starleta se iz studija oglasila neposredno pred početak rijalitija, najavila povratak! 08:20 Vip 0
DVE SVADBE, TORTA NA 10 SPRATOVA, PREKO 200 ZVANICA Udaje se Stanija Dobrojević, isplivali svi detalji gala slavlja! 20:15 Vip 1
"UZIMA 500 EVRA ZA ODNOSE, POZNATA JE PO ZADNJICI!" Skandalozne optužbe na račun Stanije Dobrojević, haos uoči ulaska u rijaliti! 21:57 Vip 2
STANIJA PROGOVORILA O ULASKU U FARMU 8! Starleta otkrila detalje: Radujem se novom projektu, jedva čekam! 19:55 Vip 0
ASMIN HITNO DOLETEO KOD STANIJE U MAJAMI! Posle višenedeljnog ćutanja, starleta pokazala da je ponovo sa verenikom! 11:00 Vip 0
STANIJA OTKRILA SVOJ NAJVEČI KOMPLEKS Starleta raširila noge, pa ih digla uvis, a onda otkrila zbog čega pati 19:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22