UMRLA BIVŠA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA Do smrti došlo na njegovom nastupu, ovo su jezivi detalji 16:20 Vip 0
MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO Pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 06:30 Vip 0
MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO Pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 17:40 Vip 0
ODBILI DA SNIME ''LUDILO MOJE'' KAO DUET! Evo kom pevačkom paru je izmakao veliki hit Jovane Pajić 21:40 Vip 0
MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO Pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 18:50 Vip 0
NEĆEMO DA SE LAŽEMO DA JE IDEALNO... Pevač prvi put progovorio o braku sa koleginicom: Trudio sam se da je smirim 23:15 Vip 0
EVO KO JE PRVI STIGAO KOD RAŽNATOVIĆA NA PROSLAVU! Njih niko nije očekivao, otkrili i šta misle o imenu za naslednika! 20:56 Vip 0
NEĆEMO DA SE LAŽEMO DA JE SVE IDEALNO! Petar Mitić javno progovorio o problemima koje ima u braku sa Ivanom Pavković 15:25 Vip 0
DEČJI DODATAK NAM DOBRO DOĐE! Petar Mitić i Ivana Pavković otkrili da uzimaju pomoć od države! (FOTO+VIDEO) 19:59 Vip 0
SPECIJALNI POKLON ZA DEČAKE Ivana i Petar priredili gala slavlje, mališani se najviše obradovali skupocenom kvadu (FOTO+VIDEO) 18:52 Vip 0
ALO! NA PRVOM ROĐENDANU Petar Mitić i Ivana Pavković proslavili prvi rođendan blizancima, priredili bajku za dečake (FOTO+VIDEO) 18:00 Vip 0
Alo/N.D. RAZNEŽIO PRATIOCE Pevač pokazao kako provodi vreme sa porodicom, komentari se nižu (FOTO) 21:10 Vip 0
Alo/N.D. POHVALILA SE PRATIOCIMA Petar Mitić priredio supruzi romantično iznenađenje, IVANA ODUŠEVLJENA (FOTO) 11:45 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. "NE MENJAM PELENE" Petar Mitić i Ivana Pavković progovorili o odgajanju blizanaca: SADA RAZUMEM SVOG OCA ŠTO MI JE OVO GOVORIO 08:15 Vip 0
Alo/N.D. POKAZALA LINIJU Ivana Pavković pozirala samo dva meseca nakon porođaja, raspametila pratioce (FOTO) 10:30 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
"STIGLI SU JEZIVI VUKOVI" U Kurskoj oblasti se pojavila sila koja je unela dodatnu dozu straha! 17:54 Vesti 0
KO JE NOVI PAPA LAV XIV? Završio je matematiku, obožava tenis, poznat je po skromnosti i humoru 19:34 Vesti 0
"ORLOVI" ISPLIVALI IZ BALTIČKE DRAME Srbija jedva srušila Letoniju, Evropsko prvenstvo tako blizu 20:43