KOMUNICIRALI SMO PREKO BUBICE, IMALA SAM TELEFON! Obelodanjene šokantne tajne, rijaliti učesnica rešila da progovori i otkrije sve! 13:10 Vip 0
POBEDILA JE U PAROVIMA, PRAVILA SKANDALE, A ONDA NESTALA Udala se za doktora u Švajcarskoj, a evo kako danas izgleda Ružica Veljković 21:59 Vip 0
BIO JE NA FARMI, ZAVEO RUŽICU VELJKOVIĆ, A ONDA NESTAO Andrija Aki Marković je danas neprepoznatljiv, a evo zašto se odjednom povukao (FOTO) 22:45 Vip 0
Ermin Biberović ŠTA SE DEŠAVA SA RUŽICOM VELJKOVIĆ?! Nakon pobede u rijalitiju gubi joj se svaki trag, život joj obavijen velom misterije! (FOTO) 23:00 Vip 0
Alo/E.B. POBEDILA JE U RIJALITIJU, A ONDA NESTALA BEZ TRAGA Razne spekulacije se kružile o njoj, a evo kako danas izgleda Ružica Veljković! (FOTO) 23:00 Vip 0
Alo/A.J. ŠOK TRANSFORMACIJA Proslavio se u Zvezdama Granda, bivša ga prijavila za nasilje, pravio haos na Farmi, a evo kako danas izgleda Aki Marković! 07:45 Vip 0
Alo/E.B. AKIJA MARKOVIĆA DANAS NIKO NE MOŽE DA PREPOZNA Proslavio se u Zvezdama Granda, pravio haos na Farmi, zaveo Ružicu Veljković, a bivša devojka ga optužila da ju je tukao! (FOTO) 21:21 Vip 0
Alo/E.B. POBEDILA U RIJALITIJU, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Par godinu od nje ni traga ni glasa, a evo kako danas izgleda Ružica Veljković (FOTO) 14:05 Vip 0
Telegraf/Alo/J.J. SVI DETALJI HAPŠENJA RUŽICE VELJKOVIĆ Policijski psi ih nanjušili, a kad su ih priveli nastao pakao u Parizu 15:18 Vip 0
Blic/Alo/K.G. IZBRISALA SVE NOVE FOTOGRAFIJE, NIKO NE ZNA ŠTA SE SA NJOM DEŠAVA Ružica Veljković povukla šokantan potez nakon afere prostitucija 08:47 Vip 0
Alo/A.J. BIVŠI DEČKO U ŠOKU Filip Đukić iskreno o Ružici Veljković i navodima da se bavi najstarijim zanatom 17:06 Vip 0
Svet/Alo/A.J. MLADEN OTVORENO O PROSTITUCIJI A evo šta je rekao o Ružici i njenom braku sa milionerom 19:00 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. BILA JE TRAŽENA ZBOG POPULARNOSTI, A CENA JE NIŽA Isplivale tvrdnje da je Ružica Veljković ovoliko uzimala za dva sata 07:37 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. OGLASIO SE BIVŠI DEČKO RUŽICE VELJKOVIĆ Pevač otkriva svoje sumnje: Pretpostavio sam čime se bavi 19:25 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. DEČKO JE PRIKRIVA U PROSTITUCIJI, DROGIRA SE! Oglasila se trudna Ružica Veljković i javno obelodanila sve o druženju sa devojkom iz kataloga! 14:47 Vip 0
Alo/Đ.M. NA LEKOVIMA SAM, MI SMO POŠTENI LJUDI Otac Ružice Veljković o haosu, rijaliti zvezda umešana u aferu prostitucije, a godinama je krila šta radi! 07:55 Vip 0
Republika/Alo/K.G. RIJALITI POBEDNICA BAVI SE PROSTITUCIJOM? Isplivale nove šok informacije vezane za temu koja trese Balkan 07:15 Vip 0
Alo/K.G. OGLASILA SE BIVŠA MODELSICA NAKON SEDAM GODINA! Ružica Veljković objavila novu fotku, a evo kako sada izgleda! (FOTO) 16:13 Vip 0
Alo/Đ.M. PRAVILA HAOS, TUKLA, PLJUVALA! Rijaliti pobednica je nakon brojnih skandala nestala iz javnosti, udala se, rodila dete, a tek kad joj vidite muža! (FOTO) 13:06 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
NAJNOVIJI SNIMCI SA FRONTA Rusi bacili bombu PRAVO NA GLAVU ukrajinskog vojnika (VIDEO) 17:51 Vesti 0
PROVERITE HOLESTEROL Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori 17:05
"DELIJE" ĆE ZBOG OVOGA POBESNETI Panter se oglasio posle pobede Panatinaikosa i spomenuo Lesora 18:02