SAOPŠTILA SAM DECI DA UMIREM! Nada Obrić se rasplakala u emisiji uživo, otkrila sve o bolesti 07:00 Vip 0
"REKLA MI JE DA ĆE ZBOG SINA PRESTATI DA PEVA" Ova pevačica je bila uz Mariju Šerifović tokom borbe za potomstvo 11:05 Vip 0
SAOPŠTILA SAM DECI DA UMIREM! Nada Obrić se rasplakala u emisiji uživo, otkrila sve o bolesti 18:55 Vip 0
DANAS SU SVI ŠVALERI! Nada Obrić nikad brutalnije, šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili neverni! 21:32 Vip 0
PRIČA SE DA SE NE JAVLJAJU JEDNA DRUGOJ NA ULICI! Sve je otpočelo davnih dana, Lepa Lukić joj ovo nikad nije oprostila 10:55 Vip 0
MUŠKARCI VARAJU ZBOG PLASTIČNIH ŽENA! Nada Obrić nikad brutalnija u emisiji "Zakuvavanje" 20:00 Vip 0
POSLE KUKU LELE KAD ODGOVORIM! JK poslala Goci Tržan jasnu poruku: Pst, samo lepo o meni! 16:45 Vip 0
NOVI RAT NA ESTRADI! Nada rekla da joj se ne dopada Karleušin album, a sada stigao njen šokantan odgovor 16:19 Vip 2
LEGENDE NARODNE MUZIKE! Isplivala fotka Tome Zdravkovića, Snežane Savić i Nade Obrić od pre 40 godina! (FOTO) 19:45 Vip 0
SPALA SAM NA 45 KILOGRAMA! Dirljiva ispovest Nade Obrić o mučkoj borbi sa tri vrste raka, grcala u suzama! 17:45 Vip 0
SAHRANIĆE ME PORED BIVŠEG MUŽA Nada Obrić razvela se zbog prevare, a sada zaprepastila izjavom: Znam da će me osuditi! 10:45 Vip 0
OPLELA PO KOLEGAMA Nada Obrić potkačila estradnjake, besna zbog onoga što rade: Oni su savršeni i lepi, je li tako? 23:00 Vip 0
DESILO SE ČUDO NEVIĐENO! Nakon kliničke smrti postala sam vidovita! Nada Obrić sada ima dar 06:30 Vip 0
NADA OBRIĆ ZBOG BOLESTI BILA LJUTA NA KOLEGU! Objavio da je u lošem stanju, a ona krila od svih! 12:40 Vip 0
Amina Jusović KRILA DA JE USVOJILA ĆERKE Isplivala dugo čuvana tajna Nade Obrić, jedini on je znao istinu! 10:51 Vip 0
Milica Veličković JEDNA ROĐENDANSKA ČESTITKA JE POSEBNO RAZNEŽILA ZVEZDU NARODNE MUZIKE! Evo kako je Nada Obrić proslavila 75. rođendan! 09:10 Vip 0
Milica Veličković APSOLUTNI HIT! Nada Obrić iskopirala Vesnu Zmijanac, društvene mreže se usijale od komentara! (FOTO) 10:15 Vip 0
Nina Denda ČETIRI ŽENE SU ZAVRŠILE NA OPERACIONOM STOLU Nada Obrić otkrila sa čime se susrela nakon što je otkrila da je imala tumor 22:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. "NE MOŽE SA MNOM DA PIJE KAFU" Nada Obrić šokirala činjenicom da je služavki smanjila platu zbog bizarnog razloga: Nismo mi drugarice! 18:53 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31