Alo.rs GORAN DŽONIĆ I NJEGOVI SINOVI OSTAJU U PRITVORU Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić i dalje iza rešetaka 15:31 Hronika 0
Alo.rs SVE JE ČISTO, ALI... Goran Džonić pokušava da se na sve načine iščupa zbog ubistva porodice Đokić 14:41 Hronika 0
Alo!/Kurir/M. Š. BAKA STOJANKA SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI Ubica za svaku sitnicu dolazio kod Đokića 19:49 Hronika 0
Alo.rs/Kurir ŽENA GORANA DŽONIĆA JAVNO TUGOVALA ZA LIDIJOM Duša predobra, neka je anđeli čuvaju! (FOTO) 10:53 Hronika 0
Objektiv/Alo/E.N. NISAM HTELA DA SE OTRUJEM Majka ubijenog Gorana Đokića: Želim da se nađu životinje koje su mi pobile porodicu zbog novca 08:49 Hronika 0
Alo/I.T. "UBICA JE IMAO SAMO JEDAN VELIKI PROBLEM" Pljačka porodice Đokić nije jedini motiv,sve ukazuje da ih je neko mrzeo! 14:17 Hronika 0
Alo!/HappyTV BAKA STOJANKA O MOTIVU UBISTVA ĐOKIĆA: Kad su odlazili unaka mi je... (VIDEO) 21:44 Hronika 0
EKIPA ALO! MINISTAR VULIN OTKRIO KAKO SU TELA ĐOKIĆA IDENTIFIKOVANA Leš Lidije prepoznali po konjskom repu, a telo njene majke po nakitu! 07:00 Hronika 0
Alo!/Pink/M. Š. CRNI BARJAK NAD KUĆOM STOJANKINOM Nesrećna starica i dalje kuva kafu najmilijima 21:57 Hronika 0
Alo!/Objektiv/M. Š. MISTERIJA CRNA KAO NOĆ Ubice porodice Đokić može da otkrije DNK sa čaure! 18:37 Hronika 0
Alo!/Pink/M. Š. NEUTEŠNA GORANOVA MAJKA OTKRILA UBICU?! Dolazili su u stan, jedan ga je udario u glavu i imao je bombu! 20:14 Hronika 1
Alo!/Kurir/M. Š. POLICIJA NA POTPUNO NOVOM TRAGU U SLUČAJU UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ Menjačnica se nije vodila na Gorana: Evo ko je bio vlasnik lokala! 16:48 Hronika 1
Alo.rs STEŽE SE OBRUČ OKO UBICA PORODICE ĐOKIĆ Forenzičar otkriva - Evo šta je motiv surove likvidacije! 11:55 Hronika 0
Alo! NOVI TRAG Policija pregledala sve snimke sa kuća: Pojavilo se MISTERIOZNO vozilo! 19:50 Hronika 0
Alo! SVEŠTENIK ODRŽAO POSEBAN GOVOR NA SAHRANI Pomenuo ubice porodice Đokić (FOTO/VIDEO) 15:49 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31