RASKINULI JOVANA JEREMIĆ I DRAGAN? Voditeljka izazvala haos: "Prospi za mnom vodu, neka teče kao moje suze ovo veče" 07:15 Vip 4
SVI SE PITAJU KOLIKO JE VISOKA OVA VODITELJKA PINKA! Isplivala šok informacija, ovo niko nije očekivao! 07:00 Vip 0
HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU VODITELJKE PINKA! Kada je okrenula leđa kameri, nastao kolaps! (FOTO) 13:50 Vip 0
NEKE IMAJU VIŠE FAKULTETA, A JEDNA SAMO OSNOVNU ŠKOLU Obrazovanje naših voditeljki će vas šokirati, evo šta su završile 09:55 Vip 0
"MOGLA JE DA ME POJEDE NOĆ..." Jovana Jeremić o moćniku koji je pokušao da je uvuče u prostituciju 22:11 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ STIGLA NA SAHRANU MAJKE ŽELJKA MITROVIĆA Tuga na Novom groblju, evo ko je došao sa njom 13:07 Vip 0
"20 EVRA ZA SAT VREMENA" Jovana Jeremić dobila skandaloznu poruku, ovaj poznati muškarac joj nudio novac! 08:35 Vip 0
DRAGAN STANKOVIĆ POZVAO JOVANU JEREMIĆ USRED EMISIJE! Presedan na Pinku, svi bruje o njenoj reakciji (VIDEO) 20:35 Vip 0
"IMA FACU KAO TELE!" Brutalne prozivke, umešana i Jovana Jeremić, skandal neviđenih razmera 09:40 Vip 3
"KAD SE SRETNEMO TRAMP I JA, VIŠE SE NEĆEMO RAZDVOJITI!" Jovana Jeremić sumira boravak u Americi i otkriva šta očekuje od novog šefa Bele kuće 06:00 Vesti 1
"ČASNIJE MI JE DA SNIMIŠ FILM ZA ODRASLE I OBJAVIŠ..." Voditeljka Pinka šokirala priznanjem 23:00 Vip 0
TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O JOVANI JEREMIĆ! Pevačica ne želi više da ćuti, obelodanila sve javno! 18:38 Vip 0
JOVANI JEREMIĆ ODBIJENO 50% OD PLATE! Željko Mitrović sve saopštio u uživo emisiji, a ova voditeljka je bila kažnjena pre nje! 18:18 Vip 0
NAKON OVE IZJAVE JOVANE JEREMIĆ BRUJAO JE REGION! Voditeljka šokirala: " Priznaću sve, kada glavni akteri budu umrli..." 17:33 Vip 0
PREKINUT PROGRAM NA PINKU ZBOG SMRTI Jovana Jeremić se u suzama oprostila od Željkove majke, za nju je uradila neverovatnu stvar! 14:02 Vip 0
"SVE RADE IZ INTERESA, HOĆE DA ZARADE NA MENI!" Jovana Jeremić o svemu javno progovorila, ne može više da ćuti 11:55 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ ZARADILA OGROMAN NOVAC Voditeljka izjavom razbesnela mnoge: To ne može prosečna srpska žena! 09:25 Vip 3
"ŽELJKO JE JEDINI MUŠKARAC KOJI MI JE..." Jovana Jeremić javno priznala sve o odnosu sa Mitrovićem: "Moja doživotna veza" 22:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
RUSIJA LANSIRALA INTERKONTINENTALU BALISTIČKU RAKETU! Obistinile su se NAJCRNJE SLUTNJE, stravičnu vest objavio CNN 09:41 Vesti 0
PRVI SNIMCI HAPŠENJA ALIJE BALIJAGIĆA U SELU PRIBOJSKA GOLEŠ Evo kako su specijalci locirali dvostrukog ubicu (VIDEO) 08:40 Hronika 0
MNOGE DOMAĆICE PRAVE GREŠKU KAD KISELE KUPUS: Ako ovo stavljate u bure, gubi zdrava svojstva i postaje štetan za creva 08:27
SVA RAZMERA KRIZE PARTIZANA Crno-beli umalo ostali bez zimskih priprema, jedan detalj ih spasio 09:32