JEDINA FOTOGRAFIJA PRAKTIČNE ŽENE SA BIVŠIM SUPRUGOM Evo kako su Nataša i Marko Živić izgledali u periodu najveće ljubavi 18:10 Vip 0
PREKO DANA SAM PLAKAO, A UVEČE GLUMIO ROKIJA BALBOU! Ovako je Marko Živić govorio o bolesti koju je preživeo, samo jednom je ogolio dušu! 17:45 Vip 0
Blic/ALo/B.S. SESTRA MARKA ŽIVIĆA OTKRIVA KAKVI SU BILI NJEGOVI POSLEDNJI DANI "Slala sam mu poruke, ali odgovora nije bilo" 16:30 Vip 0
Alo ODUŠEVILA JE PUBLIKU U APOLLONOVOM FILMU “PO*NO PRIČA” Prva nagrada “Marko Živić” za najbolju mladu glumicu Danicu Grubački 14:52 Razonoda 0
TRAGEDIJA DVA SRPSKA GLUMCA I KUMA U JEDNOJ FOTOGRAFIJI Poznata voditeljka objavila stori zbog koga plače cela Srbija 19:40
Espreso/Alo/A.M. DA JE ŽIV NAPUNIO BI 50 GODINA! Marko Živić je sa ovom devojkom bio 10 godina u vezi, ove detalje javnost nije znala! 13:27 Razonoda 0
Glorija/Alo/J.M. NOSIO JE JEDAN DŽEMPER, JEDNU JAKNU, JEDNE CIPELE! Sestra Marka Živića u potresnoj ispovesti o glumčevoj ličnosti koja je osvajala gotovo sve! 16:15 Razonoda 0
Informer/Alo/Đ.M. SLALA SAM MU PORUKE, ALI ODGOVORA NIJE BILO... Sestra Marka Živića o poslednjim danima poznatog glumca: Kada su crni dani, osamim se i plačem 22:13 Razonoda 0
Tanjug/Alo/I.G. NEVEROVATAN GEST Ono što su Kruševljani uradili za Marka Živića rasplakalo je mnoge! 17:23 Razonoda 0
Alo/M.S. PATIM I TUGU ČUVAM ZA SEBE! Nataša Pavlović za Alo! sa bolom u glasu prvi put govori o smrti bivšeg supruga Marka Živića i priznaje: Bol ne prolazi! (VIDEO) 10:00 Vip 0
Alo/Đ.Milošević OSTAVILI SU NEIZBRISIV TRAG! Ove poznate ličnosti su nas napustile u 2021. godini, Srbija je plakala zbog nje, a opaka bolest je uzela i ovu legendu! 11:38 Vip 2
Alo/I.G. OVU ULOGU NIJE DOČEKAO! Marko Živić je trebao da glumi ovu folk zvezdu, ali ga je smrt sprečila 15:45 Vip 0
Najžena.rs KOLEGE OTKRILE POTRESAN DETALJ Ovo je kostim sa kojim je sahranjen Marko Živić, a razlog će vas rastužiti (FOTO) 15:33
Story/Alo.rs/D. I. NJU NIKO NIJE PRIMETIO NA SAHRANI Ovo je devojka Marka Živića, s Majom je živeo 10 godina! 07:45 Razonoda 0
Alo.rs/D. I./N. K. SAHRANJEN MARKO ŽIVIĆ Ispraćen govorom Dragana Bjelogrlića i pesmom "Jeleni umiru sami"! (VIDEO) 14:36 Razonoda 0
Alo.rs/D. I./N. K. POČELO OPELO MARKU ŽIVIĆU Svi plaču, glumci u neverici i dalje (FOTO) 14:07 Razonoda 1
Alo.rs/D. I. NATAŠA JEDVA STOJI NA NOGAMA Bivša supruga Marka Živića ne prestaje da plače, stigla na sahranu! 13:56 Razonoda 1
Alo.rs/D. I. GLUMICA OTKRILA POSLEDNJE TRENUTKE MARKA ŽIVIĆA U BOLNICI Srce se steže zbog reči koje je izgovorila, otkrila i ime doktorke koja je bila uz njega! 13:27 Razonoda 0
Alo.rs/D. I. (UŽIVO) JECAJI ODZVANJAJU SALOM Biković i Kuzmanović govorom o Marku Živiću rasplakali sve! (VIDEO) 12:12 Razonoda 0
Najžena.rs SVA TUGA POKOJNOG GLUMCA U JEDNOM SNIMKU Ovako je Marko Živić plakao usred živog programa, razlog je tada svima bio jasan! 14:39
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NASTAVLJAJU SA MALTRETIRANJEM GRAĐANA Pristalice opozicije se okupile ispred Skupštine Srbije 15:55 >> 18:48 Vesti 115
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31