ZDRAVLJA RADI ISPOŠTUJTE OVAJ NARODNI OBIČAJ Srbi danas slave velikog svetitelja, veruje se da donosi sreću 06:00 Vesti 0
SRBI DANAS SLAVE VELIKOG SVETITELJA Ova stara verovanja se vezuju za praznik, a jedna stvar je OBAVEZNA 06:00 Vesti 0
ČIM USTANETE DANAS, IZGOVORITE OVE REČI Veruje se da molitva Svetom Nikoli donosi mir i spokoj 00:01 Vesti 0
POLA SRBIJE SLAVI, POLA IDE NA SLAVU Sutra je Sveti Nikola, a ove običaje dece radi valja ispoštovati 18:19 Vesti 0
DANAS SE SLAVI VELIKI SVETAC! Običaji kažu da večeras zbog Svetog Nikole valja OSTAVITI CIPELE NA PROZORU! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
SPC I VERNICI DANAS SLAVE VELIKOG PROROKA! Veruje se da OVO treba obavezno uraditi danas! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
OVO VALJA URADITI DA SE NE OGREŠITE O SVECA Srbi sutra obeležavaju velikog svetitelja kome se Sveti Sava javio u viziji 18:29 Vesti 0
SUTRA JE VELIKI SVETAC I KRSNA SLAVA Jednu stvar za pravoslavnu veru ne treba prekršiti 16:13 Vesti 0
SRBI, DANAS NE SMETE DA URADITE OVE DVE STVARI! Slavimo svetog mučenika Stefana Novog: Pomaže onima koji su bolesni 06:00 Vesti 0
PRAVOSLAVNI VERNICI DANAS TREBA DA URADE JEDNU STVAR! Ovo će vas zaštititi od ZLA: Danas SPC slavi Jakova Persijanca! 06:00 Vesti 0
DANAS SE SLAVI VELIKI SVETAC! U postu i molitvi na stubu proveo 53 godine - danas je bitno uraditi JEDNU STVAR! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
SUTRA JE VELIKI SVETAC I KRSNA SLAVA Evo šta se NIKAKO ne jede, a šta valja učiniti za dobro zdravlje 20:53 Vesti 0
IZBEGAVAJTE DVE STVARI KAKO NE BISTE 'POVREDILI' SVETITELJA Ako izgovorite jednu molitvu na današnji dan bićete nagrađeni 06:00 Vesti 0
DA SE NE OGREŠITE O SVECA, OVO NIPOŠTO NE UZIMAJTE U RUKE! Srbi sutra slave Odanije Vavedenja, ali i velikog svetitelja 19:37 Vesti 1
SUTRA SE DEVOJKAMA OSTVARUJE NAJVEĆA ŽELJA Srbi slave veliku svetiteljku, a ovaj običaj ne valja prekršiti 17:52 Vesti 0
SUTRA JE VELIKI SVETAC, JEDNO ZA ZDRAVLJE NE VALJA PREKRŠITI Čim ustanete jedno morate da uradite, veruje se u narodu 19:02 Vesti 0
DA SE NE OGREŠITE O SVECE, ISPOŠTUJTE OVAJ OBIČAJ U suprotnom, verovanje kaže da bi mogla da vas zadesi nesreća 06:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0