OTKRIVENO KOJU KOLEGINICU ALEKSANDRA BURSAĆ NIJE ZVALA NA SVADBU! O njihovoj žestokoj svađi brujao je Balkan, mnogi su ovo zaboravili 21:00 Vip 0
NAŠ GLUMAC (62) OŽENIO 32 GODINE MLAĐU DEVOJKU Upoznali su se na fakultetu, a ovako su započeli odnos 12:30 Vip 0
KOLEGINICA JE ZVALA NA SVADBU, A ONDA... Šok ispovest sa venčanja, nećete moći da verujete ŠTA SE DESILO 19:00 Razonoda 0
SKOT JE UBIO ŽENU, NEKA JE PROKLET Đorđe David van sebe nakon smrti koleginice: Treba uvesti smrtnu kaznu za sotone 10:10 Vip 0
FOLKER BRUTALNO IZVREĐAO KOLEGINICU IZ GRANDA! Nije birao reči: "Jela je sendvić dok se takmičila, zgadila mi se" 20:28 Vip 0
TO JE NEŠTO ŠTO JOJ NIKAD NEĆU ZABORAVITI Koleginica otkrila kakva je Jovana Jeremić kad se ugasi kamera, mnogi bi se prevarili 09:45 Vip 0
"UŠLA JE DOK SAM SPAVALA, SAMO JE REKLA DA JE UZELA DEPOZIT" Izdala stan teško bolesnoj ženi, pa ipak rešila da je ISTERA NAPOLJE 14:20 Razonoda 0
"ONA SE I DALJE BAVI TIM STVARIMA" Ovaj muškarac prolazi PRAVI PAKAO zbog koleginice sa posla 10:20 Razonoda 0
SLAĐA ME JE UHVATILA SA KOLEGINICOM NA GOMILI: Đaniju žena upala u hotelsku sobu i zatekla ga sa ženom u krevetu 19:45 Vip 0
PODSEĆA ME NA JEDNU STARIJU KOLEGINICU: Hrvatski pevač progovorio o Priji, otkrio da o pevačici priča već godinu dana 17:00 Vip 0
Alo/N.D. "NE BI MOGLA NI MIKROFON DA MI DRŽI" Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan: Ona je babadevojka i zvezda u pokušaju" 15:10 Vip 0
Alo/E.B. ŠOKANTNO PRIZNANJE BRANKE SOVRLIĆ Raskrinkala koleginice, njima neće biti dobro, a evo šta sve poseduje! 09:34 Vip 0
Svet/Alo/B.S. NEVEROVATNO KOLIKA JE SLIČNOST Devojka Mime Karadžića je dvojnica njegove bivše supruge, sličnost je šokantna (FOTO) 16:40 >> 17:35 Vip 1
Kurir/Alo/E.B. RASKRINKANA AFERA MIME KARADŽIĆA I 35 GODINA MLAĐE KOLEGINICE Pokušali da sakriju od svih, evo gde su se zapravio upoznali! (FOTO) 19:12 Vip 0
Republika/Alo/N.D. "NISAM SE PREKO KREVETA GURALA NA ESTRADU" Nada Topčagić progovorila o mlađim pevačicama, pa otkrila šta sve rade zarad karijere 09:10 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "TO JE NAJBOLJI ČOVEK NA ESTRADI" Đorđe David je njoj dodelio najlaskaviju titulu najbolje koleginice 15:40 Vip 0
Alo/J.L/Đ.M. MILICA PAVLOVIĆ BLISTA NA VENČANJU VANJE MIJATOVIĆ Stajling pevačice svi komentarišu, a imala je i poruku za mladence (VIDEO) 18:22 Vip 0
Alo/N.S. SLOMLJENA Jovana Joksimović ne može da dođe sebi nakon smrti prijateljice i koleginice (FOTO) 19:45 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57